Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
zlavu? Aj spravu:-)))vedela by som ti ponuknut nejake produkty:-))alebo pockaj do 70tky a mas to za kazdych 50km 5 korun:-)))
Dr jajboli: ani ja sa necítim na 24 rokov. mne všetci tipujú do 18 rokov, dokonca v jednom podniku púšťali od 15 rokov a odo mňa pýtali občianský preukaz. to bol teda gól. no a čo ti teda bolo, keď si bola dlhodobo PN?
da sa stanovat v senci, co mas od ba na skok, alebo sa tam daju objednat aj chaty...len neviem ci by sa ti pacilo prostredie..
No, na to som ani nemyslela, a budem mať aj nejakú "zľavu"? hihi
No, tak to vyzerá, že som tu naozaj matka "pluku", ale sa necítim na toľko, koľko mám. Do Blavy ma volali pracovať, ale som mala problém s bývaním. Nuž a potom som si povedala, že čo je to za život, keď je každý člen rodiny inde? Potom to už nie je rodina... Áno, som dlhodobo PN, ale už mi končí 13.7. Dostala som to na papieri zo soc.poisť. Neviem, čo budem potom robiť. Za tých pár mesiacov som si užila bolesti a problémov až-až. Ale dostala som sa z toho a za to ďakujem všetkým na Ahojte. Veľmi mi pomohli. Opakujem sa stále, ale im patrí VEĽKÉ ĎAKUJEM. SOm znovu tá, čo predtým. Veselá, s chuťou žiť, pracovať a znovu sa stretať s ľuďmi.
tak aspoň mám nejakú predstavu o vás. chcela by som sa vás opýtať, že či neviete , kde by sa dalo stanovať, kde je aj jazero, v ktorom sa dá kúpať. no najďalej asi tak okolo tých 60km od BA.
zle spojenie?? ma nestvi, ved vies, kde som robila:-))ja ti hned nejake objednam:-)specialne pre teba:-))Barbinka...budem mat v juli 22
krisha: zistila som, že si z BA, originál z Leopoldova, to je všetko.
Keby sme mali auto.... ale je už rozobraté a odovzdané do šrotu....lebo manželovi sa nechcelo s ním babrať a nemal ani čas... Teraz chodíme na služobnom ale je dvojmiestne. Do Leop.je blbé spojenie, ale to by sa nejako doriešilo... hihi... stopom....
Dr jajboli: RS je zrejme rimavská sobota, že? no to ti verím, že všade berú mladé, to mi je ľúto. ale myslím, že v BA by si si určite niečo našla, kebyže si odtiaľto. a prečo si PN? nejako dlhodobejšie?
no ja sa volám Barbara (mimochodom prezývku barbinka som si nevymyslela ja, tak mi začali vravieť moji kamaráti a už som si zvykla, ale som hnedovlasá),som z BA, z Petržalky, mám 24 rokov, priateľa už rok a pol, pracujem v oblasti informatiky, ale vyštudovala som úplne niečo iné. a hrávam pravideľne tenis. myslím, že v skratke som sa popísala, alebo ešte niečo som zabudla?