Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
na zahori je dost peknych miest...pri malych levaroch je strkovisko, tam sa da, za malackami takisto...smerom na trnavu nieje nic take, hladas nieco, kde sa da ja kupat?
Dr jajboli: a to si bola kedy? lebo teraz by som do rusoviec nešla. všelijaké ksichty tam chodia, aj v čuňove by sa dalo, ale to je to isté, čo rusovce. hocikto ti tam môže prísť, dnešná mládež je nevyspitateľná.
krisha: len Duchonka je už ďaleko. a nemusím diskotéky. tam by boli zase masy ľudí. som myslela buď smer záhorie, alebo trnava. ďalej už nie.
Dr jajboli: tak obesiť určite nie.na to ani nemysli. rada by som ti nejako pomohla. manžel má akú prácu? no dosť si si toho zažila, ale treba sa vzchopiť a mať pozitívnu energiu. to tam v RS máte naozaj tak málo pracovných príležitostí?
a inak ja som mala tiež zdravotné problémy od malička, ale už mám po nich. aspoň dúfam.
silne priatelstva prezivaju a trvaju vecne:-)
Aj pri Rusovciach neviem už ako sa to volá, sa dá stanovať-pri Dunaji, tam sú také všelijaké dobré"kútiky" pre súkromie...Nespomeniem, si ako sa to volalo, kde sme boli. Ale bolo tam pekne
Krishulka, veď ja ten vek ani nedožijem! Myslíš, že nám toto priateľstvo dovtedy vydrží?
no, hej, tam som myslela, uz ani mne sa tam nepaci. My chodime stanovat k nam, na jazero, ale to je nieco podobne ako Senec,ale sme domaci, takze sme zvyknuti. Inak aj na Duchonke u jancecky sa da stanovat alebo chatovat. Teraz tam byvaju aj rozne akcie cez leto a diskoteky.
Seklo ma v krížoch, odniesla ma záchranka v imobilnom stave do nemocnice a keď som sa z nej vrátila, chytilo ma všetko zaradom, močové cesty, zuby, únava, trasenie, mikanie, psychika, srdce, padali mi vlasy, ja tiež... hihi a to preto, lebo jedného dňa na mojej stoličke sedela iná baba a nič mi nikto nepovedal v práci, tak som sa zrútila úplne. V práci som odpadla. Také poníženie som ešte v živote nezažila! Božie mlyny však melú pomaly ale isto!
Potom som chcela ísť doRakúska pracovať a v ten deň, kedy som mala cestovať, ma seklo a odvtedy ťahám, pokým sa dá, lebo iný príjem by som nemala. Nemám nárok na podporu, ani na hmotnú núdzu, ani na aktivačné, a od júla budem úplne bez príjmu. Je mi z toho úplne na nič. Viem, že sa potom zase zosypem. Manžel zarobí 12 a z toho vyžiť dvom v dnešnej dobe sa jednoducho nedá! Čo sa mám obesiť?
krisha: myslíš na slnečných jazerách? boli sme sa tam prejsť minulé leto a nepáčilo sa mi tam. moc veľa ľudí na môj vkus. ja chytám migrénu z veľa ľudí, aj z auparku,jaaaaaaaj. no a tam sa platí. lebo minulý rok sme boli vo vojke a tam nejakí ľudia stanovali, len vo vode boli riasy.