Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

Dr jajboli: nechcem sem písať na ktorom, keď tak, tak mi daj mail a tam ti napíšem. ale nerozumela som ti ten zvyšok , vysvetli prosím.

Dr jajboli

Pomaly je tu hodina duchov a ja nie som ospalá, dobre sa mi tu s vami píše. Konečne sa nerozprávam sama so sebou

Dr jajboli

Prácu na doma čo ponúkajú, sú podvody, zistila som si. Som opatrný človek a všetko si preverujem. Na ktorom m.pracuješ?Nemáte tu nejakých podriadených, že by si ma sem nejako vedela dostať?No, toto by som sem asi nemala písať, ale u nás to tak chodí, keď príde nejaký"pokyn zhora" alebo známy, tak ten sa vždy uprednostní.

Dr jajboli

Nuž ja som písala, že mne sa veľmi páčilo v Patinciach. Je tam spústa bazénov, chát, disco-pááááni, to bolo disco, proste je tam "život"

barbinka

Dr jajboli: ja robím v štátnej správe na ministerstve. a čo tak nejakú prácu na doma? som videla už dávnejšie niekde takéto ponuky.

Dr jajboli

Barbinka, niekedy som chodila do Blavy, keď mamina tam žila s otčimom, veru, to bolo asi tak 20 rokov dozadu, ak nie viac! Júj, teraz ma tak napadlo, veď ty si vtedy možno ešte ani nežila. Páni, to tak ubehlo?!

barbinka

krisha: áno, aj kúpať nech sa tam dá. chcem zobrať aj brata. on sa vždy teší, keď ho niekam vezmem. bude mať 14. tak by som aj chcela radosť urobiť.

Dr jajboli

Tu je to hrozné, čo sa práce týka. Ovládam už hádam všetky zákony, lebo do štátnej správy alebo verej.služby ich musíš vedieť a stále som buď na druhom mieste, alebo na prvom, ale sa rozhodnú pre mladšiu. Som zodpovedná, pracovitá a nebojím sa žiadnej práce. Mohla by som pracovať v oblasti financií, ale to už nechcem,balamutiť ľudí, aby sa plnil plán, je to neľudské, aj keď viem, že sú to dobre platené miesta.
Krishka, viem, že nám to dlho vydrží, ja som verný človek a keď si niekoho obľúbim, tak ho ľúbim vždy tak, ako na začiatku. Takže počkáme na zľavu... hihi