Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

No, to je náhoda, že ste všetci na príjme a ja musím vypnúť PC, je mi to tak ľúto, budem plakať! Ale už musím, lebo mi odíde PC a potom vás nadobro stratím. Všetky ste zlatééééééééééééééé, mám vás všetky tak rada! Papá

Dr jajboli

Ahojte, no ja som prehajala poobedie a doobedie presedela na stoličke s tlakomerom. Myslela som, že mi vyskočí duša i srdce. Lieky mi dali asi riadne"zabrať" Poobede mi už bolo na odkvec, tak som si ľahla aaj zaspinkala, teraz som sa zobudila. Opraté, vykvačené prádlo, upratané a ja o ničom neviem. Musela som tuho zaspať, ale na šťastie je mi trochu lepšie.
Pozdravujem Vás všetkých!!!!!!!
Barbinka, čítala som ťa, ale neskôr odpíšem, teraz musím vypnúť PC, hrmí a ide búrka z toho dusna, fuj. Možno moje krížeto cítili už vopred.
Potom ešte prídem, ale už veľmi búcha! Vypínam Vás. Papá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sisik

ahoj Krishka, aj na teba "kuk"
ja by som sa prisla najradsej vyvalit k tebe na slniecko
u nas ta grilovacka dnes asi tiez nehrozi, ani pocasie, ani casu :-))

sisik

Sedmikraska ahoj:-))
tu predpoved chvalabohu nevysla, malo liat cely vikend, no sekli sa, lialo uz v noci a teraz podla predpovedatelov ma prsat zase poobede. Teraz nam svieti slniecko a je tiez 20 stupnov, som tu len prisla na chvilocku spravit "kuk" na vas a uz zase utekam pracovat, dnes mame riadnu fusku, musime vypratat cely basement, aj na boku domu chodnik, neda sa tamad ani prejst z odpadu, cely je zataraseny, ako prerabame kupelku. Ale zapratame do toho aj deticky < uz sa tesia, hihi> tak hadam to nejako dobre zvladneme. Dnes som kvoli tomu ani nesla do roboty.
A ako dlho ste v anglicku? Tych 2,5 roka, co spominas, akoze spolu zijete s priatelom, ci si myslela, ze ste v Anglicku 2,5 roka?

sedmikraska

ahojte. Chrnela by som teda najradsej aj ja :( No ale treba peniazky zarabat, bo auticko musime kupit nove auver nechcem, aj ked nam asi nic ineho nezostane :( mame na auta hroznu smolu, sme spolu este len 2,5 roku a uz budeme kupovat 4. auto- no neni to smola??? Ved nekradneme! ach, no som sa zase nahnevala. Tentokrat bude vyber na mne, tak i drzte paste nech to nepokazim. Mam na to este tak 3 tyzdne.
Sisik ja som v Skotsku a mame tu dnes krasne, ale to znamena 20 stupnov :) a vy tam?

krisha

ahoj sisik:-)))no, mala som toho tolko na plane, ale neda sa, je straaasne teplo, my mame na teplomeri 30stupnov. Aj som sa chvilu opalovala, ale nemohla som to vydrzat, v bazene je este voda studena, hadam zajtra by sa dalo don vkrocit. Chladim sa teda vo vnutri, tu mame prijemny chladok, dala som si zmrzlinku a citam vas. U nas tiez nevyzera, ze by malo prsat, ani by nemuselo, vecer mame u kamosky grilovacku, moc sa mi tam sice nechce, ale co budem v sobotu vecer doma? To urcite:-)

sisik

ahojcek vsetci, uz sme aj my hore
< podaktori> deti este chrnia, hlasili dazd, ale nastastie, zatial, nic take sa nedeje, aspon to
Jajbolik, no co to s Tebou, nejak sa sype a sype na teba, uz aby prestalo, nie?
Krishka, ty sa uz cvachtas? Ci je studena vodicka? Ked hej, radsej tam ani nelez, aby si aj ty neprechladla
Sedmikraska, to Ty si v Anglicku?

[zruseny12]

esteze mame deti,ze?aj mne pomaha z nakupom dcera ked mi je zle...a lezim ako lazar...:0((((......sice nanekupuje qanta,ale to najpotrebnejsie mi stale kupi...tak pekny den vsetkym...pa