Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ja mám až v januári, posledného našťastie :D nemám rada narodeniny D: nejako ma deptá narastajúci vek D:
a ty budeš mať kedy 25? lebo aj mňa to čaká. už budeme mať štvrťstoročnicu za sebou.
no na sobotu neviem ešte počasie. tak ale snáď bude pjekne. no a takú opekačku to by som si dala aj ja povedať. mňam mňam. asi nahovorím aj ja môjho mladého nech ideme opekať. lebo my len športovať, ale aj hodovať by sme už mohli.
hej, kúpajú sa, aj vraj na priehradách je už príjemná voda, aj 19 stupňov, tak to znie super :D
inak manžel bude mať teraz tento týždeň 25 rokov, tak spravíme opekačku, majú také spravené aj so stolom a stoličkami v lese,tak sa teším :D len dúfam že nebude pršať :D ale to až v sobotu
no myslím, že prídu, len sa možno ešte nezobudili. a paráveže mne sa chce športovať viac športovať, keď je už leto a teplo. no ideálne počasie by bolo 25 stupňov. som inak videla už Ľudí sa kúpať v jazerách.
tebe je fajn D: schudnúť by sa aj mne zišlo, no nejde mi to D: asi zle cvičím, síce ani to necvičím už pravidelne, v takomto teple ma to nejako neláka D: ale aspoň trošku som si vyformovala postavu tým cvičením :D a to sme tu len my dve dnes? nikto iný nepríde? aby nebolo zase zle že sa spolu len my dve bavíme D:
jancecka: tak ja som toho moc nezažila. v sobotu som bola hrať tenis, kamoš ma nahovoril, že o druhej. tak mi bolo zle, normálne na vracanie z toho slnka, už takto skoro nepôjdem, v nedeľu som brigádovala pol dňa a na večer sme išli na tenis a keď začalo poprchať, tak sme išli ešte plávať do bazéna. aaaa schudla som ďalšie pol kilo. čiže dohromady už mám 5,5 kg dole.weeej, tak sa teším.
ja nemám nič nové ale včera sme boli na nákupy v Maxe v Nitre pre manžela, chudáčik, už sa mu zišlo trošku nového oblečenia :D ale inak nič nové :D a ty? niečo zaujímavé?
no ahooooj, konečne ťa tu mám. nikto sa tu so mnou cez víkend nebavil. ano jajboli tu poriadne nebola. tak sa teším, že si tu. no u nás to nebolo také strašné, troška spŕchlo a prestalo. čo máš nového?
Dobré ráno všetkým sa praje :D nejako mi to tu blbne, nedá sa mi prečítať všetko čo ste od piatku napísali, hádam som o nič neprišla :D
včera bola u nás riadna pohroma, tak pršalo, že všetko poválalo, do toho vietor, ešte že máme vymenené okná, lebo cez tie staré pretekalo :D ale zabudla som otvorené okno na aute, čiže suším :DD