Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ahojte vsetky spiace,snivajuce a daktore aj chrapkajuce :=)))
Teraz som konecne padla na stolicku a podavam hlasenie:-)), ale padam uz na nos...bozinku, dnes sme makali jak na kostole, poobede nam boli pomahat aj svagrinovci, navarila som hrncisko smotanovych halusiek, jak pre rotu vojakov, ani sme ho nevladali spratat, takze aj pre vas zvysilo :-),kto ma rad. Dnes tu bolo jak v salenom aprili, slnko sa striedalo so zatmenim, hrmenim, dazdom kazdu chvilku a dusno bolo strasne. A ja sa idem asi vykotit do pelechu, lebo uz naozaj nevladzem.. takze vsetkym nikym a nicim nerusenu bru nocku, paa, mozno zajtra vas stiham...
ahojte ludkovia...ja som taka unavena...makala som v zahradke, potom bol u nas den otvorenych dveri...same navstevy, na dvore sme mali 6 malych deti..najblizsi rok nechcem ziadne vidiet:-)kde ste vsetci...sisik, sedmikraska...jajboli..dufam, ze ti je lepsie, aspon mas doma Denisku, co sa o teba postara
ahojte všetkým. akurát som prišla domov z tenisu. no na tom najväčšom slnku sme hrali. na dnes mám už dosť. jajboli budem čakať na mail.
no este som sa s tym vyrazom nestretla :) svadba asi tak lahko nie, neverim tomu, ze by sa niekedy na nieco take zmohol :( podla mna mu to pride ako zbytocna vec, no mne nie :( snad sa niekedy prebere ak budu mat uz vsetci jeho kamarati deti. Jeho rodicia su rozvedeni amozno ani to nie je najmotivujucejsie- to je ale divne slovo :D
Sedmikraska, bude svadba?? :-)))
"basemet" = suteren, tam je kuchynka a dve izbicky, kupelka, ako taky samostatny bytik, aj vchod ma zboku domu
v anglicku tomu tak nehovoria? < ci alehouse? som teraz pozerala v slovniku>
Jajbolik, no chvalabohu, ze ti je lepsie! Vies, ze aj nasi stale vsetko vypinaju, ked je burka, od kedy im vyhorel telefon z blesku...
jajboli a preco vlastne vypinas, ked je burka? :D
sisik, co je to basement?- musela som to skopirovat, lebo somm si to ani zapamatat nemohla :D sme spolu 2,5 roku a 2 roky z toho v Skotsku. byvat sme spolu zacali uz po 4,5 mesiaci. sme spolu 24 hodin denne od vtedy. Este sme sa nepozabijali, ale uz sa to blizi :D
A už vypínam, lebo veľkú buchlo! Papapapapappapapapapapapapapapapapapapapa
kukuk!
Ja asi čakám, kým mi neudrie blesk do PC!