Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
ved som si vsimla, preto som sa zlakla, ze co sa deje:-)ked som tam videla svoju prezyvku
založila som novú tému na tvoje meno, čítala si?Našla som jeden syrový pagáčik, tak ho už hluším.
jeziiiis Jajboli...ja ze co sa ti stalo...nerob mi stresy hned takto zrana:-))))ja papkam pukance a bola som prave aj na zdravotnej
vykričala som ťa do amplióna mala som problém, už je to snáď v poriadku.Idem jesť
neviem Jajboli...ja som si spravila pukance, viem, nemala by som, ale ved je 12 hodin, cas obeda:-)))do hajanoviec sa tak skoro nechystam, ved ma poznas.
uz som odisla....paaa
no nič ja idem už spinkať. dr jajboli ty mi to ešte skús vysvetliť, lebo nejako som tomu nepochopila. tak teda dobrú nocku a ďakujem aj za tipy na stanovanie. papa
uz som akoze na odchode s jednou nohou, uz mi ani pismenka klavesnica neberie, by som bola radsej tu s vami pri budke
Vysvetlila som, čo som tým myslela...
Krisha, čo, ideme jesť, piť, na zdravotnú, alebo do hajanoviec?
este