Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Ahojte, no tak do mesta sa nešlo, pretože ma seklo! Nadávam ako pohan, pretože som bola včera v Lídli a tam bola taká neskutočná zima, že všetci nadávali, nebolo tam viacej ako 15 st. Vzala som si Mabron tbl. a od toho mi prišlo veľmi zle, ešte že je susedka doma a merali sme rýchlo tlak, pijem veľa vody a ťažko sa mi dýcha a ešte aj tie poondiaté kríže. No povedzte, nemám ja smolu?
Takže žiaden nákup sa nekonal. Musela som si sem prísť sadnúť, aj keď ledva vidím na oči, robia sa mi červené krúžky pred nimi a ťažko dýcham, celá sa klepem. Musela som sa prísť vyrozprávať. O chvíľku mi príde aj Deniska, teda dcéra, ona nakúpi a pomôže mi. MAnžel je od skorého rána na zahrade so psíkom, kosí. Ale mi vždy volá, ako mi je. Uf!
Vonka je krásne a ja sa tu bude pachtiť v bolestiach v byte.
Tak zatiaľ len toľko, práve mi prišla moja dcérenka zlatá, tak papá všetkým!

[zruseny12]

Zdravim vsetkych,vidim,ze jajboli sa uz hnala do mesta...jajboli,citala som tu nieco o krciach v stehne...ja som mala v lytkach a RNG,radil jest banany,ja ich teraz jem kazdy druhy den a mam taky pocit,ze uz je to lepsie,ale fakt,a to som ich mala stale take napnuty a len cakala som kedy dostanem krc,a ked ma chytil stalo to za to,aj palce na nohach mi krutilo...pisala som ti mail,konecne sa dal odoslat...

krisha

ahojte, ja len narychlo pozdravim a uz aj utekam nieco porobit, dnes mam toho dost na plane...ahojte a pekny den vam prajem

sisik

tak uz iba v skratke, uz ani nepamatam, co som vsetko popisala. Tak este raz, ahojte moje ponocovnicky:-), dnes ste to potiahli dobre dlho...
Uz som dopiekla, robila som tie sunkovo-syrove trojuholnicky, co som ti poslala Jajbolik v receptoch a naozaj boli vyborne. Vsetko sme spucili, bolo aj malo, dorabala som este pizzu, aby som im na buduce robila z troch davok:-))
Jajbolik na tie krce by si nemala vela chodit po tvrdom povrchu, mala by si pit vela tekutin pocas dna, chyba ti magnezium, ten by sa mal brat spolu s calciom v pomere vapnik-horcik 2:1, pyridoxin-B6, lecitin < ale som mudra, co ?> hlavna vec, ze ja to tiez nedodrziavam
Krishka, tebe som este pisala, ze vcera vecer som ti teda chcela este napisat, < co ma uz ale nepustilo>, ze si velmi zlate dietko, ked mamke pomahas vo vsetkom, co treba.
No a teraz sa uz aj ja odpajam z prijmu vam mozem povedat pomaly dobre rano a mne dobru noc, ale az ked dokukame, tak na dnes...paa

sisik

no teda!!! a to co bolo??? Ja som tu hodinu vypisovala polkilometrovy prispevok, odoslala a posiel niekam do tramtarie a nie tu? Vobec tu nedorazil...to je co za zrada? Vcera som sa chcla ku tebe krishka v noci vratit, ale ma nepsutilo, bola nejaka porucha na stranke, ci co a teraz toto...???

krisha

ok...budem ocakavat druhy diel panelakovej telenovely:-)))pekne sa vyspinkaj, nech ta ten sval(ovec) necha na pokoji:-))pa

Dr jajboli

No, tak ja som ešte tu. Ja nemôžem na balkóne, lebo mám kravu susedu, ktorá hviaká po mne, že má smrad v byte ako v opičinci a aby som nefajčila na balkóne. Nuž to je na dlhé rozprávanie, takže to ti napíšem druhý diel zajtra-dnes ale po vyhajaní.... Papá