Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no už dnes je dnes, či zajtra, či zajtra je dnes, či...proste už je sobota!
Tak si dám ešte zdravotnú a idem pod palón, hurá!!!!!! ALe neviem čo s tým kŕčom, aúúúúúúú, z čoho ma to už tak chytá?!
No dobre, Krishulka, ja sa rozlúčim a neskôr(hihi) si napíšeme. Ty sa dobre vykúpkaj, opaľuj sa opatrne a mysli na mňa v tom bazéne!
Dobrú nôcku ti prajem a ružové sníčky, papa, posielam pusu.Aj Sisíkovi a všetkým ešte nespinkajúcim....
ja na byte fajcievam na balkone a tu, doma v kupelke alebo tiez na balkone...potiahni aj ty jeho...myslim ten sval:-))
no, píšem už z dve na tri, asi predsa len už idem hajať. Kurník šopa, už ma zase tahá sval v stehne! Čo sa mi idú cievy od "zdravotných" upchať, či čo? Čo, ty fajčíš? cítim dym! No ty kokšo, ja mám ale nos!
Asi sused a ide hore dym, tak ho nenechám samého, idem aj ja zamoriť trochu kuchyňu...
aj mne je tu s tebou dobre, ale ked musis, tak musis:-))ved aj zajtra je den:-))
normálne mi je ľúto sa rozlúčiť a ísť spať. čo si mám vziať PC do postele? Tak sa mi tu dobre s tebou "rozpráva" Ale potom zajtra, vlastne dnes budem ako ozembuch, a pedig by som mala byť fit ajtra, teraz ma napadlo, lebo budem účtovať, hihi
dobre...to by som ani ja nezvladla...som technicky antitalent:-)
idem asi na zdravotnú, to bude už akože raňajšia?! Idem si dať už aj kávu? Júj, a čio idem variť? Hneď bude aj obed....
už som to vykonala, som ja ale šikula. Klikla som pravou myšou na názov témy-kopírovať, potom som otvorila"pripomienky" a tam som to prilepila, hihi!
normalne napis do pripomienok..nech tu nesvietim:-)alebo klikni na to, ze upozornit administratora...mozno
Ako to mám oznámiť administr. aby to zmazal, že je to bezpredmetné?