Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
som rad, zesom ta tu dne s zastihla, papa
takze autach ti neporadim v nich sa vobec nevyznam,ale tiez syn ma smolu kupil auto od ruky a stale mu blbne,taku staru kraksnu a hovorila som mu pockaj naspor si a kup si poriadne auto,nie a tu je vysledok...a este k tomu kazdu chvilu ma na krku policajtov,lebo to auto je zname,stale majitela zastavovali a na nieco ho upozornovali,,,jaj ale som nastvana....take blboviny stale vyvadza...a teraz chce zase ine auto...no teraz aj pracka je potrebna v lete,ze stale sa perie....clovek je spoteny,ja sa momentalne opalujem,len dufam,ze si neposkodim,lebo ma boli hrdlo...ale ten passat nie je zle auto aspon dizajn...inak sa ja nevyznam....no musim koncit prisla dcera tak chce ist k PC....tak ti prajem pekny zbytok dna a zajtra tiez krasny den....aj vsetkym na Ahojte prajem pekny tyzden...pa
jaaj pracka pere o zavod :D som to vtedy vyriesila ja :D
No tie auta to je hroza, toto teraz mame 4 mesiace a od zaciatku sa zacali ukazovatmale chybicky, ktore ked sa spocitaju, tak su velmi drahe, navyse tu sa za sluzby nehorazne plati, hodina v servise stoji asi 4000 sk a vies, ze opravar ak chce tak si ho tam podrzi kolko mu bude vyhovovat :( musime ho dat sete doopravovat a ked bude bez chyby, tak ho rovno predame, tyky sme na nho nahnevani. Kedze je vyber na mne, tak rozmyslam medzi Passatom a Mondeom, su dost drahe, tak nemozem prehlupit. Ktore by si vybrala ty? Navrhni mi aj ine a pokukam ich na nete
takze ty si taka smoliarka ako asi aj ja....tiez sme kupovali auto a nedopadlo to ok......a vsede kde sa clovek pohne je problem....inak u nas je krasne a ja zajtra idem zasa do prace,a ty budes lenosit....vimenime si to...ale boli ma hrdlo...dufam,ze to zvladnem asi od zmrzliny,mame dobru zmrzlinu na stanici tak si stale dam ked idem domov a teraz som tak aj dopadla....:0((((.....nevadi dostanem sa s toho...tak nech ti praca zbehne rychlo...inak pracka fukguje?
no to je pravda, lenze u nas bude druhy krat az na Vianoce :( a musime este predat toto auto (kupcu mysime zohnat az tam) a nemame este vybrane ake chceme a kde ho kupime a nechceme aby to dopadlo tak ako posledne 2 razy, lebo sa uz fakt zblaznim pracovat len na auta, tak nejak chcem od zivota aj ine veci :( zajtra bude konecne volno a snad budem kludnejsia, v poslednej dobe mi naozaj hrabe
no hlavne sa nestresuj,lebo toto ti urcite nepomoze rob len tolko kolko mozes,viem ake to je ist na dovolenku a navstevovat znamich...ja som tiez tak byvala v CZ a ked som prisla na dov.na SK,tak som nevedela kde prve mam ist a este do toho mi rodicia rozpravali....hlavne sa nestresuj a rozdel si to tak aby si stihla,a co nestihnes tak nevadi na druhy krat si to nechaj...
Ahoj Maria, no mam sa tak striedavo oblacne. Uz som naozaj velmi vycerpana a cakam na dovolenku, ale ani tam si moc neoddychnem, lebo neznasam tu dlhu cestu do Ciech a tam zase vsetky tie vybavovacky a potom na Slovensko a kuknut kazdeho. Budeme tam len nejak 10 dni a musime vsetko stihnut. Neznasam, kled som v casovej tiesni a to som nejak stale. Minule som sa rozklepala az, lebo priatel siel pre znamych a ked som sa okolo seba doma pozrela, tak som videla vsade bordel a mala som na to len 15 minut. Stihla som sa osprchovat, umyt vlasy, povysavat a upratat kupelnu a kuchynu
ahoj sedmikraska,tak ty si v praci,boli casy ked i ja som vela casu travila v praci..inak ako sa mas?uz sme si dlho nepisali,ja vobec nemam ani cas na PC,alebo dcera je na PC...dnes som sama doma,ale nie stale mam chut sediet pri PC,a ani nikam nejdem,lebo naberam silu aby som mala zajtra do prace...
Ahojte, ja zase v praci :( uz som nehorazne unavena a memozem sa dockat zajtrajska. ajtra budem len vykotena alebo nejaky vyletik, navarila som vcera vecer az o 22.00 perkeltiku
Ahojte,ja vam tiez prajem krasnu nedelu....