Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

jancecka: no tak to by som si aj ja nosila. mám rada pestrú stravu, nie stále to isté.manžela máš teraz zasa niekde preč?

jancecka

tak, veľká firma :D nás je len 9 zamestnancov :D a obedy nám vozia v obedároch :D je to také smiešne, ale nie že by neboli chutné, ale každý deň len mäso a riadne mastné :D tak to nemusím,

barbinka

ja si tiež niekedy nosím, ale väčšinou chodím na obedy sem k nám. máme na výber 5 jedál, takže to je super.

jancecka

aj ja som hladná ale nedávam si obedy,lebo sú príliš silné pre mňa, sú ako pre horárov alebo banníkov :DD ja si nosím, dnes mám bublaninu :D už skoro zedenú

stále tu nikto nie je??

barbinka

jancecka: tak ja neviem, či preháňam. keď mňa to baví a proste hrávame dve hoďky, len niekedy sa zasekneme a hráme aj 4. a mám ztuhnutý chrbát nejaký a sestra ma ešte nevymasírovala. teším sa už na obed dnes, weeeeej. som hladná.

jancecka

že pracujeme :D škoda že to tak nevyzerá :D
to ja neviem či je to dobré, ale veď to nepreháňaš, či hej? ako by som aj ja chcela aby ma nejaký šport tak chytil D:

barbinka

no uvidíme, možno ešte všetci pospávajú, len my už pracujeme. tak a idem zrejme aj dnes na tenis, priateľ ma volal, tak teda pôjdeme. ale už chodíme každý deň, neviem, či je to dobré.

jancecka

ja mám takú kamošku, čo už síce má 20 rokov ale tipujú jej 16 a ju to dosť deptá :D a jej mamu tipujú ako jej sestru :D škoda že to ja tak nemám

stále sme tu len my dve samé? nikto sa k nám nepridá?

barbinka

aj mňa. ale mne každý týždeň niekto nový povie, že si myslel, že mám 18. ja vyzerám naozaj dosť mladučko, tak ma to aj teší. a už som si zvykla.