Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
schelly
koľko že stojí taký saxofón???
barbinka
ďakujem,napapaná
Dr jajboli - no nechcem písať furt to isté, aby som vam už nešla na nervy alebo tak,ale na otázku ti odpoviem. Tento víkend sa chystám do hudobnín do Blavy a asi si ho zoberiem na splatky..Aj ked mam doma z úveru odložených 13 tisic. Nejak nestíham splacať, takže... mam to takto trošku pomotané. Za 2 týždne už budem robiť tu moju oslavu, tam vypustím aspon 3 litre..takže..ani nedýcham - finančne. Víkend som mala paradny. Boli sme u "svokry" v Dubnici. V piatok koncert - bolo super a v sobotu sme boli tak na pivko a skončili sme u jedneho známeho na byte. Tak sa mi nehccleo ist odtial preč..z okna výhlad na hory, super vzduch, uplna zmena. Zabudla som na všetko, aj na tu moju hnusnu robotu...Normalne som bola rozhodnuta, že sa tam presťahujem..Ale to už nadtým uvažujem dosť dlho..no..uvidíme :)
aj tebe dobrú chuťku, ja už mám po chuti,haaaa
dobrú chuť tebe barbinka aj všetkým čo obedujú :D aj ja idem :D mňami
no to chápem. jasné. no však uvidíš. utekám na obed, som hladná.
ani ja nepijem kávu :D neviem či sa bude dať stretko, lebo to prídeme rovno na predstavenie a rovno z neho domov D: ja totiž nejdem sama, a nie som ani šofér, tak sa musím prispôsobiť, ale som rada že ma vôbec zoberú zo sebou :DDD
jancecka: no to je ešte ďaleko, ale mohli by sme sa aj stretnúť, kebyže chceš, ale nič nesľubujem, lebo neviem ani, čo bude zajtra. ale na takú kávičku by sme mohli skočiť, aj keď ja kávu nepijem,haaa.
hej od manžela :D ale nie, ja neviem kedy to presne je, sa mi zdá že 16 júna a potom o dva týždne zas :D ale či pôjdem to neviem, všeličo sa môže prihodiť, no rada by som šla :D
to, čo že bude kľud? akože od manžela? kedy to ty budeš v BA?
a inak pre tých čo sa zaujímajú o Silvičku :D ma pre mňa novú nadávku (nemyslí to vážne, zo srandy nám nadáva) volá ma naničhodná Jana, taká je zlatá, ako sa pri tom smeje popod fúz :D