Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

no jo, dnes tu nikoho nie je.to je zaujímavé. no možno majú nejaké povinnosti a prídu na večer až. dnes budem do stvrtej v robote asi. idem si pomaličky nadrábať.

jancecka

Okolie trnavy vôbec nepoznám, ale možno je aj z dievčat, ktoré chodia sem na tému, odtiaľ
Ale nikto sem nechodí

barbinka

hmm, rada by som išla ešte niekam inam ako na trenčianský hrad. škoda, že tu nie je nikto odtiaľ.
a ešte by som potrebovala vedieť nejaké jazero,kde sa dá ísť stanovať a dá sa tam aj kúpať, ale najďalejk trnave, lebo chceme len víkend ísť, aj brata chcem vziať.

barbinka

no ja som dostala z roboty pobyt na týždeň. ako ja som tam už bola asi 3krát. len by ma zaujímalo, že či nevieš o nejakých zaujímavostiach, čo by sme si mohli ísť kuknúť. teraz nemyslím priamo trenčianske, ale niekde na okolí. pôjdeme do trenčína, ale ďalej neviem.

jancecka

hej, prednedávnom na víkend,ale nekúpali sme sa tam :D to sme šli len tak na blic a prespali kde sa nám páčilo, chodili sme na túry :D

barbinka

jancecka: bola som sa ešte prejsť v meste, no strašné teplo je tam. išla by som sa už aj možno okúpať. bola si už v trenčianských tepliciach?