Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ja viem, ale fakt že sa mi nechce ist do Viedne.. Síce tatko robí v Rakusku,ale on ma svojich vecí dosť. To už mi je jedno..tých 2 tisic vieš..Akože toto je najlacnejší saxík. Dalšie tam boli za 27 tisic, ,35 tisic, 115 tisic a najradší 250 tisic. Ale samozrejme su aj drahšie..Nieje to lacný špás, ale mne zatial stačí toto. Čo mam učitelku, tak ona ma znameho a on kupuje za lacnejšie doplnky a blbosti na nastroje, tak to všetko budem mať cez ňu. To ma teší.
ahoj janka, tak teda zajtra ráno.
schelly: asi viem ktorý obchod myslíš. pýtam sa preto, lebo u nás je to predražené. myslím, že kebyže zájdeš do viedne, tak zoženieš aj okolo 9-10 tisíc.
panebože, to je také drahé? drahý koníček teda :DD som si ani nemyslela že to toľko stojí,
ja už baby idem domov a ja si na štipance dávam buď fenistil alebo na noc tekutý púder :DD a ja hnedosti nemám nikdy dosť
majte sa baby, zajtra som tu papa
Bývam nedaleko Malaciek. A jj, som si istá, že si ho chcem kupiť tam. V tých hudobninách si frajer kupoval bicie a jeden znami ma odtial tiež asi 3 nástroje a nedam si na ten obchodak dopustiť. No ja budeem mať zo začiatku taký "študentský" alt saxofon. cen - 13.000,- Skk. Ukazala som ho aj mojej učitelke na obrazku ako aj s parametrami a povedala, že super, že si ho mam zobrať. Prečo sa pýtaš???
jasné, že bude. neboj sa. však celé leto máme pred sebou. ja už som ževraj aj teraz dosť hnedá. no ale troška ma štípe chrbát. a včera večer sme s aboli prejsť pri dunaji a tak ma doštípali komáre, som samý štipanec a stále sa len škrabem. čo je an to dobré? fenistil?
už sa teším, škoda že je pondelok :D a nie piatok :D už som vyradila aj solárko a zachvíľočku sa budem opalovať na slniečku, len neviem či bude kedy D:
aha, no tak v pohode teda to máš s tým darčekom. ja môjmu kupujem spolu s ním, lebo raz som mu kúpila niečo sama a bolo mu to malé. však ty už za chviľku aj ideš domov. tebe je fajnovo.
no tak teraz sme boli na nákupy oblečenia, vraj nič nechce, to sa mu do toho ráta, ale bude mať 25 rokov, a to je nejaké to jubileum :D a teraz sa učí za polovníka a jeho poteší všetko z tejto kategórie tak to nemám až také ťažké :D
a máš nejaký nápad? alebo ti povedal, že čo by si prial?