Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

[zruseny12]

JAJBOLI,mne dnes bolo celkom ok,ked nepocitam zacpany nos...a nejake drobnosti...ale,uz je to sucast mojho zivota...a ty ako si sa mala?vcera ma bolelo hrdlo a predvcerom,asi od zmrzliny,lebo mame na stanici dobru zmrzlinu tak si stale dam po sichte,a asi mi poskodila na hrdlo,tak som dnes nechcela ze si nekupim a aj tak som si dala dvojitu...Mnam....

Dr jajboli

No, len čo sa ozvem, všetko to zmizne, však veď dobre, ja prídem aj okolo 21.00 po Paneláku, takže sa majte pekne!

Dr jajboli

Ahojky všetkým!!!!!!! No, predstavte si, keď som vypínala PC v piatok, vyhodilo internet v celom meste, až teraz ho len spojazdnili, už asi pol hodinu čítam, čo som zameškala,
Barbinka, dostala som poštu, ale som namala kedy odpovedať, lebo nešla táto mašina.
Krishka- si tam? Ako bolo na novom pracovisku? Myslela som na teba celý deň!
Maria, a tebe dnes ako bolo?
Schelly, aj ja sa čudujem, že prečo práve do Ba ideš kupovať, nuž ale keď máš tam osvedčený obchod, tak smelo do toho!
Jancecka, tá Silvinka musí byť podarená, ke´d už aj nadáva, prajem jej to zo srdca, nech sa zotaví a úplne!
Sedmikráska, poslala som ti niečo!
A Kde sú ostatní!!!
Ventil, prečo štrajkuješ! Ty si tu hlavná postava a kašleš na nás? Myslíš si , že nám nechýbaš?! No tototo nem bude dobre, keď sem nebudeš chodiť!
A to platí aj pre Zanzibara, viem, že nás potichu číta!!!! Tak vylezte všetci z toho úľa!
Aj na teba to platí Gumajz!
NO, koho som vynechala, bože môj! Toľko nás je veľa! Aha, ešte Mišulka a Betulka!
Sisík, ty si teraz asi v práci, či vlastne koľko že je to u vás hodín? Asi tak o 6 menej, takže ty budeš pomaly obedovať, aj tebe som čo to poslala.
Jáj, že ako sa mám? No predstavte si, ja som bola v piatok v tom porazenom Lídli, ako som písala a taká tam bola zima, ako v chladničke. Samozrejme, ako ináč, seklo ma a nevedela som sa ani hýbať. Dobre som sa v sobotu nadopovala a prespala som celý deň. Včera som aspoň navarila a spala, dnes už som lepšie, ale sa mi ani von nechce a bola som sa sťažovať v Lídli, ako môže tam byť 15 st., keď vonku je 31! Aj suseda ochorela z tej zimy a kto vie koľkí ešte. No píšem tu ako knihu, takže končím zatiaľ papá

barbinka

schelly: tak potom ti držím palce. ja našťastie noty poznám, keďže som chodila od štyroch rokov na spev a na flautu. sama som sa naučila na klavíri za pol roka pekné skladby, ale to kvôli škole, mala som z toho skúšku.

schelly

No neviem na tom hrať, inak by som nešla do ZUŠ-ky. Ja samouk nejsom, tak preto. Pôjdem uplne od začiatku..noty, všetko. Aj domace ulohy budem mať :) Znovu oprašim školské lavice, teším sa :)