Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

no ja mám pekné zuby, rovné. s tým ja nemám problém, ja len s tým kĺbom hnusným a predkus mám ževraj. zaujímavé, že to zistili všetci až teraz. a na tú výmenu gumičiek treba chodiť, lebo oni praskajú, či čo.

sedmikraska

barbinka, no cena je super, ale to, ze by som tam musela chodit kazde 1,5 msiaca je pre mna nemozne, ja by som mohla tak kazdeho pol roka a to by sa mi to krasne predlzilo, radsej asi pockam par rokov :( moje zuby su ale fakt hrozneee :(

barbinka

len ja mám ešte ten problém, že predtým ako mi ho dajú mi musí zubný chirurg vytrhnúť horné osmičky, ktoré ešte nemám síce prerezané, ale robia mi problémy už teraz s čelusťou. a ešte mi musia vytrhnúť horné štvorky, aby sa mi napravil celý skus. no takže tak.

barbinka

ahoj sedmikraska, akurát pred chviľkou som odtiaľ prišla. takže budem mať fixný strojček aj hore, aj dole. priesvitný stojí na jednu časť 8.700,-Sk a obyčajný 8.000,-Sk. čiže ja som dám na hornú časť priesvitný a dole obyčajný, čiže to je 16.700,-Sk, ale nepaltí sa to naraz, lebo najprv mi nasadia horný a až nejaké 3 mesiace na to spodný. otlačky stoja okolo 500,-Sk. a potom sa chodí každý mesiac a pol na vymieňanie gumičiek, ktoré stoja 200,-Sk. takže to je už ok.

barbinka

ahojte všetci. jajboli tu večer bola sama. však snáď dnes sem príde. janka kde si toľko?hm? o desiatej odchádzam na čelustnú ortopédiu kvôli tomu strojčeku, takže sedmikráska potom ti dám infošky. jaaaaaj, dúfam, že to nebude nejako extra drahé.

Dr jajboli

Sedmikráska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poslala som ti kopu e-mailov, všetky sa mi vrátili, aj mariine,
Gumajz, ty si odfukuješ po procedúrach, však? Kedy už prídeš na fórum? Nuž a VENTIL, prosím ťa, kde si zmizla?????!!!!!
Mirka iste dojčí Ondríka(júj, musí byť zlaťunky!!!)
Sisík, tá asi varí,
Nuž, veď ani nemám si s kým popísať!
Tak sa majte všetky ešte raz!