Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Sedmikráska, dúfam, že tú"nádheru:)))" si myslela mňa! hihi, alebo Krishku?
Jáj, či sa teším, že tu konečne netrčím sama! Celý deň som včera myslela na teba Krisha, som veľmi rada, že sa ti páči v práci. Však som povedala, že si zvykneš. Na dobré veci si človek skoro zvykne! A to je dobré, keď je v eľ roboty, aspoň ti ubehne čas, ale to sa ti len zo začiatku bude zdať veľa, kým sa tú prácu nenaučíš. Ale nikdy nerob nič navyše a keď sa budeš nudiť, tvár sa, že niečo robíš, lebo akonáhle raz povieš niekomu, že "pomôžem ti", nasolia ti práce viac, potom ešte viac, až nakoniec odtiaľ ujdeš. Daj na rady "starej mazáčky"!
Sedmikráska, aj ja som chodila po obchodoch v LC a urobila som si radosť. Kúpila som si 4 radovú fodrovanú dlhú sukňu, a 2 tričká. Jedno cyklámenové k tým sandálkam, čo mi minule kúpil manželík a jedno také divoké zelené. A potom som bola aj na obedíku so sesternicou a na kávičke a zdravotnej a tak mi dobre padlo trochu odtiaľto vypadnúť. A Keď budem ID(dal by pán Božtek, nech mi to už nejako vyjde!), tak vás budem navštevovať- zaradom všetky, až dôjde aj do Kanady ku Sisíkovi... hihi
ahoj nadhera :) tak ako? Bola si aj po obchodoch pokukat? :) Ja som bola vcera trosku, ale nic som nenasla- mala som na to len hodinku a to som stihla len jeden obchod:( nakoniec som si kupila aspon nahrdelnik a take akoby pricesky, ze to vyzeralo akoby som mala viacfarebny melir :) boli sme aj na vyletiku pri mori a bol akurat odliv, tak sme mohli ist az daleko po piesku :) nazbierala som vela musiel a videli sme aj krabou, tulene a vela uz mrtvych meduz :( ale inak kraaasne. Poslem ti potom foto nejake ak ich ulozim do Pc
ahojte vsetci, no v praci je super, aj ked je teraz dost roboty, da sa to zvladnut, velmi rychlo mi tych osem hodin ubehne, nie ako predtym, ked som robila vyse dvanast...Jajbolik...nie si tu sama, ved ja som tu:-)))takze ta budu riestit??
Ahojky všetkým, no tak som už z Lučenca dorazila. Bola som na kontrole u lekára. Zajtra idem k obvodnému. Som zvedavá, či sa už bude niečo"riešiť".... Všetci viete, čo...ID.
Barbinka písala som ti, ak sa v tom vyznáš, čo som ti popísala...
Sedmikráska, ja neviem, prečo sa mi od teba všetko vracia, keď si to podostávala, nuž, asi PC sa zbláznil.
Sisík, ty si kde, prosím pekne už druhý deň? Snáď ťa neodfúkol nejaký "hurikán" hihi, alebo len teraz vstávaš? Júj, mám v tom časovom posune zmätok.
Krishka moja, čo je v práci nového, ako sa ti pozdáva? Páči sa ti na novom? Veď sa už ozvi, pjosím, pjosím....!
Moje kríže sú už lepšie, ďakujem za opýtanie.
Halóoooooooooo, je tam niekto? Alebo si zase sama so sebou píšem?! hihi!
sedmikraska: hmm, to je zaujímavé. a akú pracu vykonávaš? už si tam dlho?
na severe skotska :) je tu vsetko super, ale ku doktorovi by som tu nesla, nemaju najlepsiu povest
sedmikraska: jaaaj, tak ty si v zahraničí. to som nevedela. kde presne?
no cas by som nemala, lebo chodim na Slovensko 2x do roku a aj to tak na 2 dni. A keby si to dam robit tu, tak sa asi nedoplatim
janka kde si celý deň?