Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
takze ako vzdy vas vsetkych zdravim...pekny podvecer...
uz som popozerala Jajboli:-))tusim si aj ja pojdem na chvilu lahnut...
No, už som aj hava vyčesala. Teraz si trochu ľahnem, či čo, lebo mi nie je dvakrát dobre. Mňa cestovanie tak ubíja..:D Poslala som ti čo-to...
uz som bola...ale ked inac nedas, idem teda s tebou:-))
No, moja reč! A čo ideš teraz robkať? Ideme na zdravotnú?
jasne...otestovana....aj ked sama sebe si neviem spravit taku dobru kavu ako mi robila exkolegynka...ale sa hadam naucim:-)))neboj Jajboli..tuto stategiu uz ovladam:-)))este by som sa prepracovala a co potom...:-)
No, nejako mi zamŕza PC, čo som napísala, čo som nemala??!!
No, už máme nového ministra zdravotníctva p. Rášiho-riaditeľa fak, nem. v BA, som zvedavá, čo za nový vymyslí:)))
samo, ze ty si nadhera :)
super jajboli, uz zacnem pre teba vybavovat izbicku a moj kocurik bude ku tebe chodit pre pohladkanie :) ID musi teda vyjst, povedz doktorovi, ze nas musis vsetky prist pozriet a potrebujes teda na to nejake peniazky a cas :D
Tak co Krisha, kavickova salka otestovana? Spokojnost najvacsia, mne s akurat jedna vari :)