Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Krishka a baví ťa tá práca? Na akom odd. si?
No, asi sa len prišla pozdraviť a zasa zmizla!
Tak, hadam ste našlapili na mínu??!! hihi
ja som len tak lezkala...keby som zaspala poobede, nespala by som v noci...a to nemozem riskovat.Vitaj Gumajziiiik nas strateny:-))
No!!!!!!!!!!!!!!To snáď nie je pravda! Ja tu nie som sama!Gumajzík, vitaj!!!!!!!!Ty už budeš taká fit:D aj za mňa:)))
Tak čo Krisha, vyspinkala si sa? Aj ja som tak zaspala poobede. Mňa cestovanie unavuje.
Gumajzík, už som si myslela, že si na Ahojte zabudla. Čo, rozmýšľala si nd mojou ponukou?
Ahojte všetci, no ja som po kúpelnej liečbe a cítim sa fakt lepšie.Sú tu nové tváričky čo nás len teší. Niekedy si prečítam príspevky,ale nestíham všetky.Jajbolí som rada že nestrácaš dobrú náladu a všetkých nás tu povzdbudíš.Držím Ti palce nech Ti to vyjde s tým ID.
ale jajboli..myslis, ze spim? ja?
Ahojky!
No ale toto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všetci hajáte!
Asi by som už aj ja hajala, keby som šla do práce:D ale keďže nikam nejdem, len zase po lekároch, tak to tu trošilinku postrážim!
ahojte vsetky "ahojteove" babule
Sisik vcera nevaril, nevaril.., ale pratal, pratal, pratal < do bezvedomia, hihi> Konecne sme dovypratali ten suteren, na dnes to muselo byt hotove, nemala som casu tu ani len "kuken", ale myslela som na vas, ved preto sa vam aj ckalo, nie?
Krishka, spokojna v robotke ? Robis uplne nieco ine, ci to iste, len na nejakej " podnikovej odbocke" ?
Sedmikraska, auto uz vybrate?
Jajbolik, este ze sa ti polepsilo, tak ako sme uz raz boli dohodnuti, budem vas tu vitat chlebom, solou, donesiete tu slivovicu, dakto sa uz aj ponukol, tusim, len to dovybavuj k zdarnemu koncu < ten ID>
...no a uz som tu dosnivala s vami, musim zase utekat, uz ma volali...zatial paa, pozdravujem aj vsetkych ostatnych
jajboli uz si bola u kadernicky?