Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

dnes je tu od rana nanic pocasie, zrana prsalo, aj cez den par krat sprchlo a taka tma je, najlepsie by bolo ist do pelechu

Dr jajboli

No to je pravda-Barbinka si písala s Janceckou, ale musela som zakročiť a doporučila som im, aby si písali na e-mail, keď si tak rozumejú. Už je to v pohode.

Dr jajboli

ano behám ďalej po dr. akoby ma za to platili-hihi. Máš pravdu, potom si radšej napíšeme e-mail. A tebe Gumajzík, ak máš nejaké otázky konkrétne, tak tiež radšej na e-mail, lebo by som nebola rada, keby nás "zrušili" kvôli tzv.reklame-všeobecne

gumajz

Ale nie nezdrhla som,ja Vás čítam, ale niekedy sa nedá zapojiť do diskusie, lebo sú tu nejaké nové kočky čo ma nepoznajú.

Dr jajboli

Všetci si to chvália, aby som to nezariekla a darí sa mi. Ja som sa tomu nechcela venovať, len raz som to zorganizovala kvôli sebe, a teraz ma vyvolávajú ľudia, kedy príde ...ten dotyčný.

krisha

oddelenie ti napisem na mail, ked budem mat cas, nemozem robit reklamu:-))gumajz tusim naozaj len pozdravila a hnes zdrhla..ale aj ja by som mala ist spat...lebo rano bude krute:-)ty mas zajtra zase behacky??

gumajz

Áno rozmýšľala som nad Tvojou ponukou,len neviem kde by som to zorganizovala,to je dosť veľký problém,ale skúsim to vyriešiť.Tebe sa v tom darí? Veď si vtedy písala, že tie problémy s tým cikaním Ti spôsobili práve tie lieky od tej nemenovanej firmy. Ja musím mať niečo overené, aby som to ľudom ponúkala, lebo vieš naše mesto je ako veľká dedina a mňa tu dosť ľudí pozná a nechcela by som si urobiť zlú reklamu.