Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Sisík, a ty si zase ten nos strč niekam, no a prečo by som ťa nechválila, keď je to pravda? Však Krisha, ja vás tu mám všetky rada!

Dr jajboli

Tak som sa teraz z chuti zasmiala- že aj u nás je tma. Na chvíľu som sa zamyslela, či v Blave prší, že je tma a potom mi došlo, že je už noc. No som normálna?

Dr jajboli

U nás pražilo slnko, až mi z neho nebolo dobre tak 28 st. mohlo byť v tieni.Gumajzík, ty to zvládneš ľavou zadnou. Už som urobila5-alebo 6 stretnutí a za každým si poviem, že už len toto a dosť, ale to sa ti nedá, lebo ľudia si ťa budú vyhľadávať....

sisik

ahoooojte kocky, dnes sa nic nekona ano po obchodocxh, ani po kuchyni, vsak aj ja dakedy mozem mat fajront :-)))
mame este od nedele, co som navarila jak pre zavodnu jedalen < aby aj deti mali co pobrat so sebou>:-)

Dr jajboli

Gunajzík, Sisík je naša vek.kat.je to skvelá "baba" a veľmi som si ju obľúbila a myslím si, že aj ostatní. Akoby sem patrila odjakživa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gumajz

Jajbolí, takže máš ďalšie stretnutia? Podarilo sa Ti zohnať ďalších 16 ľudí? No Ty si formát, ja neviem či som nato vhodný kandidát.