Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

No musím povedať, že takto na nos ste ma rozveselili a potešili, že sme sa konečne aspoň na chvílu tu zišli. Tak, a teraz odchod všetci na "rajóny" niekto variť, niekto hajať, niekto na zdravotnú a pod.
Dobre sa vyspinkajte do zajtrajšieho dna veselú mysel a Sisíkovi pekný dník!!!!

sisik

keby to bolo take jednoduche, hned by som "doskocila" hihi, ale ked na buduce pridem, asi vas to neminie, a priskocim aj za vami:-))) tak sa prichystajte:-)))
paaa

sisik

o jeej, ja sice este nemusim ist spinkat, ale aj tak musim opustit toto pracovisko, nas "maly" tu uz stoji nadomnou, ze potrebuje ist na pocitac, nieco do skoly, zajtra sa vam ozvem zase z roboty, ked ma sef nezavali jak dnes
Tak chojte sa aj vy vybubat, a zajtra nastup:-)))
Krishka, plati to aj pre teba!! Ved uz rano vstavas aj ty :-))

Dr jajboli

No tak Sisík, tak že tak som si ťa obľúbila, že by som sto chuti mala s Krishou za tebou si odskočiť, alebo doskoč, alebo preskoč, no tak si trocha poskáčme... hihi

Dr jajboli

No, ty osobo!!!!!!!!!!!Veď ešte nechoď preč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz si len prišla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr jajboli

Ale, prd podnikám, ja sa len zabávam. Ja to nechcem robiť ani na živnosť ani na dohodu. Robím to pre potešenie a ... nejaký zisk... no, ale pśśśśśt!!!!!!!

gumajz

Takže kočky moje už idem do hajan,ako zvykne hovoriť Jajbolítko,alebo že by som ešte kukla 7 sro? No tak čaute,dobrú nôcku.