Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

no tak môžem neprísť :D ráno mi zvonil budík, a tak sa mi nechcelo z postele vstať, tak som napísala ocinovi sms, že dnes neprídem a spinkala som ďalej :D
a nového? včera som bola so segričkou v meste a to je všetko, nové nič :D chystáme opekačku, ale o tom vieš, čo si mi takého písala? neviem prečo mi to nejde pozrieť dozadu D: dúfam že mi nikto nič nepísal

barbinka

no ahoj janka, ja som ti tu včera písala. a stále, že kde si. a jaktože si nebola v práci? to môžeš neprísť? a čo máš nového?

jancecka

Ahojte všetci, včera som nebola v práci, strašne sa mi nechcelo stávať :D ale dnes už som a zase sa mi nedá prečítať čo ste si písali D: nedá sa mi dostať na stránku dozadu, je to blbé, dúfam že o nič neprídem D:

Dr jajboli

Dúfam, že ste už odišli, lebo už idem aj ja preč. Bolo by mi ľúto, keby som o niečo prišla...:))))
Ale už ozaj papá!!

Dr jajboli

Ani ja sa neviem od vás odtrhnúť, hihi, ale teraz naozaj, kvôli tebe Krishka, aby si sa vyspinkala, idem preč už aj ja. Dobre sa vyhajaj! Dobrú nôcku, pekné sníčky! Papapapapapapapapapapapapa!!!!!!!

sisik

ja uz som prec.. hihi, ale uz asi naozaj, lebo synator tu uz hromzi, ze kedy konecne, tak uz naozaaaaaaj padam
ahojte

Dr jajboli

No ale toto!
Dobre, tak sa zajtra niekedy v noci stretneme, OK?
Gumajzík, rozmýšľaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prajem dobrú nôcku všetkým, čo čítajú AHOJTE! Papá