Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

janka, ale ja nemám krivé zuby. mám pekné rovné, ani hnilé. nič. ja mám len problém s kĺbom, so skusom, s čelusťou. a predkus mám. najlepšie na tom je, že na tom prišli až teraz, keď som mala bolesti pri jedení a zívaní na pravej strane. ten predkus som musela mať aj keď som bola malá.
no a áno, zajtra si dám pekne pauzu, dúfam, že ma už sestra vymasíruje konečne.

barbinka

sedmikraska: áno, idem na zubnú chirurgiu kvôli tým osmičkám. ja ich nemám ani prerezané, len mi spôsobujú problémy s kĺbom. len ktovie koľko to zasa stojí také vytrhnutie jedného zubu?

jancecka

ahoj sedmikráska :D
no tak to si napísala dobré pálky, ešteže mám zuby rovné :D to je jediné čo je na mne ok, ale nevravím o tom že mám skazené zuby a to si umývam dva až tri krát denne, menej nikdy D: ale čo už :D
a daj si aj viac ako jeden deň prestávku od tenisu, čo z toho že sa umorduješ ??

sedmikraska

ahojte, trhanie zubov neboli vobec, ale ak pojdes na zubnu chyrurgiu, tak je to uplne najlepsie. Mne raz zostal len koren so stolicky a tam mi to tak super umrtvili- nie polovicu tvare ale presne len ten zub a za sekundu ho mali vonku- maju to tam na take pripady lepsie vybavene

barbinka

tak ja vstávam 6:30 a 7:15 som v robote. raňajkujem až v robote. ako ja môžem prísť do deviatej, ale ja chcem ísť radšej skôr domov, preto tak skoro chodím.
no a nové,hmm, akože potrebujem 1 deň voľna od tenisu, potrebujem zregenerovať telo. cítim sa strašne vyčerpaná, slabá. no ešte dnes máme dohodnutú štvorhru, tak to ešte idem, ale zajtra už to musím stopnúť.
no a včera som bola na čelustnej ortopédii a budem mať už strojček fixný. horný stojí 8.700,-Sk a spodný 8.000,-Sk, ešte odtlačky + menenie gumičiek každý mesiac a pol. a ešte mi musia vytrhnúť dve osmičky horné a štvorky horné. tak toho sa vcelku bojím, lebo mne ešte nikdy netrhali zub. ani neviem koľko to stojí a ako to bolí.

jancecka

si zlatá :D že si mi to skopírovala :DD a si aj zlatá že si ma čakala :D ale aspoň som sa konečne vyspala lebo každý deň vstávam na budík a nespím dokedy chcem D: a konečne, síce som vydržala len do 9 ale aj to je pokrok :D lepšie ako o 6 :D a ty čo máš nové?

barbinka

inak nič som ti také nepísala, ale som ťa tu čakala. no to by som aj brala také, že nemusím ísť do roboty.

barbinka

ahojte všetci. jajboli tu večer bola sama. však snáď dnes sem príde. janka kde si toľko?hm? o desiatej odchádzam na čelustnú ortopédiu kvôli tomu strojčeku, takže sedmikráska potom ti dám infošky. jaaaaaj, dúfam, že to nebude nejako extra drahé.