Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

barbinka hm, mne to ide tiež dnes pomaly, asi máme málo robotky :D

sedmikráska a ty prečo chodíš do Čiech zubárke? to si môžeme vybrať kam chceme? Viacej sa tam oplatí?

barbinka

v piatok sa idem objednať na to trhanie osmičiek, tak uvidím kedy. dnes ten čas nejako pomaličky ubieha. ja už je 12, čas na obed a stále nič.jaaaaj.

jancecka

fú, mňa to zase ž tak nebolí, len je to nepríjemné, ako kedy, ja mám všeobecne problémy s kĺbami, takže som to pripisovala tomu, kĺb ako kĺb

sedmikraska

ja som bola na tej chirurgii v cechach a bolo to zadarmo, ale myslim, ze u nas zaplatis nejakych 100 korun za tu injekciu a to by malo byt vsetko

barbinka

janka, tak to môže byť ono. mňa to v jendu dobu bolelo asi 2 týždne intenzívne, tak som s tým išla k svojmu zubárovi, ten ma poslal k chirurgovi a on už vravel, že odporúča strojček a ma poslal na čelustnú ortopédiu a tam už tá doktorka mi poevdala, že je veľmi zlé. že by som mala ešte väčšie bolesti, čím by som bola staršia. tak radšej strojček, aj keď to je drahé. čo narobím?

jancecka

no tak aj mne puká a niekedy keď sa riadne smejem a dlho,tak mi aj vyskočí sánka a to je nenormálna bolesť D: ale už sa mi to našťastie dlho nestalo

barbinka

janka, neviem, či si budeš vedieť predstaviť. tak mi puká sánka, keď otváram ústa a to nie je v poriadku. raz som mala aj veľké bolesti. a mi povedala, že čím budem staršia, tak tým väčšie bolesti budem mať.

jancecka

zuby a problémy s kĺbom?? to počujem prvý krát, mne raz trhali zub, normálne u zubárky, umrtvili a nič som necítila, ale to bol odumretý, len nervy ma boleli :D