Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
to znie úplne super, prečo slovenské zdravotníctvo je také o ničom??
ja chodim do ciech koli tomu, ze priatel je cech :)a je to tam podla mna aj lepsie a o dost lacnejsie, len tento rok tam dali, ze musi platit u doktora 30 kc, ale inak nic a necakas na vsetko 100 rokov ako u nas. Napr na sono sa nemusis ani objednavat..
čiže ty by si to finančne nezvládla :D ale tak keď doštuduje tú náročnú VŠ a nájde si prácu, bude dostatočne zarábať, nie?
a o svadbe sa nerozprávate? koľko ste spolu?
každý u rodičov svojich. tak ale my sme od seba 10 minút pešo. sme každý deň spolu. ja nemám ani byt, ani auto. auto má môj priateľ. to by sme finančne nezvládli, kebyže žijeme spolu. teda pokiaľ on ešte nepracuje.
jáj, prepáč, už si vravela :D zabudla som :DD a vy žijete spolu?? alebo každý u rodičov? či máš sama byt??
janka, on nepracuje, on ešte študuje dosť ťažkú VŠ, tak preto tak dlho. ale brigádoval asi pred rokom na pol roka, potom nestíhal školu. tak ja chodím niektoré víkendy ešte na brigádu, ale len na 6 hodín buď sobota, alebo nedeľa.
a priateľ kde pracuje??
nie, nie. dovolenku si nechávam na leto. ja by som si nevzala takto dovolenku na to, že budem v BA. to nie. ja rada cestujem, aj priateľ, takže dovolenku si nechávam na to , keď niekam pôjdeme. však ja môžem o druhej ísť z práce.
to hej :D by si si zobrala dovolenku,
na zajtra nahovorím drahého nech ideme k vode na jazero. lebo zatiaľ sme boli len v klube v bazéne. a zajtra by som si pri jazere aj oddýchla pekne.