Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

barbinka tak v tej dedinke som ešte nikdy nebola, dokázala by si žiť takto na dedine? maličkej?

mamina123 ahoj, nažívame si asi tak isto, ako kto, aspoň ja, a čo ty? pochvál sa :D

barbinka

janka tak tomu ver, že tu je všetko drahšie, ale zas aj vyššie platy. a tie byty? to je katastrofa. to už rodinný dom sa ti oplatí oveľa viac.
haaa, som bola aj v bánovciach, teda pri nich, v takej dedinke že miezgovce. som tam bola asi aj 4krát.

jancecka

tak to hej, ale aj v Bratislave je asi, nie asi, ale určite drahší život ako na dedine so 400 ľuďmi :D

zdravotníctvo je katastrofa na slovensku, nitra, topoľčany, bánovce ani nehovorím, partizánske, zatiaľ sme inde neskúšali,možno sa pošťastí a tiež somza to že výnimky existujú, len ma odrádza to, že som zatiaľ žiadnu výnimku nenašla :D

sedmikraska

hej barbinka, ked byvate kazdi u rodicou, tak je naozaj velmi skoro rozmyslat nad buducnostou, ale je ine ked uz mate spolocne ucty, dom, auto...To uz musis rozmyslat dopredu

barbinka

sedmikraska: tak ale mne dovolili tiež návštevy aj mimo návštevných hodín a mala som milé sestričky a tiež som za pobyt neplatila. proste nemôžeš všetko hodiť do jedného vreca. ja som bola v BA v ružinovskej nemocnici.

barbinka

no a ja verím, že keď doštuduje, že si nájde dobre platenú prácu. on je veľmi múdry a vždy sa pri ňom aj veľa naučím a je aj šikovný, takže som rada. no a budeme spolu rok a pol v juli. a ja nad budúcnosťou ešte nerozmýšľam. čo bude, bude. nechám sa prekvapiť. vieš, my si môžeme povedať, že áno raz sa vezmeme, budeme mať deti, všetko bude krásne. ale proste nikdy nevieš, čo sa stane.tak radšej nechávam budúcnosti voľný priebeh.

sedmikraska

jancecka, myslim, ze aj koli ubohym platom a spatnym zmluvam s poistovnami. U nich si vazia pacientov a kazdemu radi pomozu. raz som tam bola aj v nemocnici a to bolo ako na dovolenke :) kazdy den chodili sestricky ci nechceme natriet chrbatik alebo doniest cajik, no naozaj mile a samozrejme som neplatila za pobyt vobec nic. Nemali kecy koli navstevam- dovolili mi aj o desiatej vecer :) to nie ako u nas v tom ,,vazeni"

barbinka

janka nezvládla. ako teraz je to v pohode. ja platím skoro všetko, on naftu a má kartu do klubu (kebyže si tenis normálne platíme, tak by som všetko na to minula. a v tom klube je naozaj všetko).a tiež ma niekedy pozve na niečo. nechce aby som stále platila. a to si ešte každý mesiac ušetrím okolo 10.000,-Sk.