Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
sedmikráska to ty nevieš??? ja ju asi aj mám :DDD do prčic, to ma mrzí :DD ale ja si veľmi veľa vecí nepamätám :D asi musím niečo na to brať, tak prepáč, inak je mi to známe ale inak neviem,ja sa dosť často pýtam to isté :D viac krát
Ahojte všetci!
Mirka, moja, ako sa mi má malý Ondrík? Papá ešte cici? Už iste podrástol. Nuž a ako spáva v noci? Nieže ho budeš nosiť na rukách a čičíkať, lebo to nebudeš potom stíhať.
Barbinka, ja neviem, ale ja keby som mala pekné zuby, ako si ich opísala, a musia byť aj zdravé, v žiadnom prípade by som si štvorky nedala vytiahnuť!!!!!!
Ešte tie osmičky, no, možno, ale ani to nie veľmi. A prečo potrebuješ strojček, keď máš pekné zuby??!!
Mne tiež puká už roky rokúce, odkedy mi vylepila v podnapilosti spolužiačka, hihi, keď sme sa lúčili po meste ako maturanti, no sranda, vtedy mi vyskočila sánka a odvtedy mi puká a aj bolí, a ja už fakt nemám ani osmičky!!!!To nijako neovplyvňuje, ja by som si nedala šiahať na pekné zúbky. Čo potom, keď budeš staršia? No a ešte tehotná?! V tehotenstve sa kazia zuby, lebo dieťa ťa oberá o vápnik a keď ti vytrhnú teraz 4 zuby, čo ti potom v ústach ostane na neskoršie vytrhnutie?! Fakt ťa nechcem ovplyvniť, ale realita je taká. Ty vidíš teraz len tú situáciu "dnešnú", ja už aj dopredu, keďže mám už svoje roky. Ja som si už ozaj všetko možné odskákala... Za to tu toľko radím, lebo som všetkým už prešla.
No ja som sa ale rozpísala, takže tak.
Jancecka, ty mas asi skleroozu :D ved uz sme sa raz o tom bavili :D :D
sedmikráska ja som tiež od topoľčian :D z Prašíc, poznáš? ale pred svadbou z Tvrdomestíc :D to je sranda, koľko máš rokov :D
necakam :D len som zvedava a velmi sa tesim, ked raz prileti bocian :) Som z Topolcian
mirka 23 to si ty??
no ano mame babetko,vy si na mna asi nespominate.Mirka vam nic nehovori,ved som tu s vami predebatila polku tehotenstva.tak my mame 3tyzdnoveho Ondrejka.a veruze teraz toho moc nestiham,tak do prace zapajam celu rodinku.Sedmikraska ty cakas babinko??
sedmikráska ty si z Topoľčian?? čakáš bábo?
mamina123 máš maličké bábo?
mamina ahoj, ako sa naziva, ked uz si opravnena mamina? :) Zvladas vsetko v pohode? Cakala si to tazsie, lahsie alebo take ake to je? ja sa docela obavam, ze to nebudem zvladat, ze budem vecne unavena, ale na babiku sa uz tesim, no to je ale este daleka buducnost
Tiez nehadzem vsetky nemocnice do jedneho vreca, ale pamatam ako sa chovali ku mne v nemocnici v Topolcanoch, ked som bola este mala- no horor!!