Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Sedmikráska, ja nechápem, vracia sa mi od teba pošta späť a pritom si ju dostala? No aj ja som ich dostala...tak ich posielam stále ďalej a to som ti neposlala všetko!
Idem si dopiť kávičku s jednou zdravotnou, ako tomu hovorí Krishka a potom zbehnem na poštu a potom ešte prídem, ale po Paneláku okolo 20,45 hod. určite, hihi, ak tu vôbec niekto bude. Už som si na to zvykla, že si píšem sama so sebou, hihi!
Dnes sa mi mimoriadne točí hlava, a to nemám ani poldeci v sebe! Tlak mám 100/60, no pomaly mi aj zmizne, aj pulz. Ak sa tu neukážem, tak ma "tlak" stlačil "do zeme"... Tak zatiaľ papá
sedmikráska :D prepáč, ja si to asi budem písať :D veď to už so mnou nie je možné :D a ako je teraz v škótsku? povinne tak všetci nosia sukne?
jajbolí tak ja sa tomu nerozumiem, myslím zubom ale tiež by som si trhať nedala, mne tiež puká, ale pokiaľ barbinku to moc bolelo, možno iná možnosť nie je, ja neviem fakt a moja teta ma 53 a zamestnali ju, na jednej stránke, môžem ju sem napísať??
Jáj, no čo som to tu popísala, vraj riaditeľ formy-hihihi, nuž firmy som chcela napísať, sorry!
Jancecka, nie každému sa kazia zuby, nuž ale ja by som si na Barbinkinom mieste veruže nedala vytrhnúť, tobôž nie štvorky! Bude je to ľúto, že toľko vysolí za zuby a ešte bude aj štrbavá! No dobre, posunú sa jej, ale zase ten zub chýba!!!! Jednoznačne by som si ich nechala, aj keby sa mi ocino hneď a zaraz na mňa vrhol s bitkou, radšej by som aj to zniesla! Ináč aj môjmu synovi vytrhli osmičky a ani sa mu veľmi neposunuli zuby. Ale aj zubári musia z niečoho žiť!
Dnes som behala po lekároch, ale už som z toho fakt na ruby! Také mám dg.! a to je ešte stále málo na ID. Zajtra si idem hľadať zase prácu, nahlásila som sa na"návštevu" riaditeľovi jednej formy-hihi, akoby som už aj vedela odpoveď.... bohužiaľ... už je to miesto obsadené mladšou.. hihi. Toto počúvam všade.
No a teraz som si trochu sadla k PC, ale ešte musím ísť na poštu, lebo jeden list nosím už týždeň v taške!A možno podám aj športku, keď už je ten jackpot taký vysoký.
Som v Skotsku a v pohode, napisem ti to aj zajtra :D
Aj jancecke poprajme dobre rano, lebo ma sklerozu a mozno zabudla, ze uz obedovala :D :D niekto ma hold casovy posun aj na Slovensku :D
sedmíkráska aj to si mi vravela že si preč?? a kde si? prepáč ak sa pýtam zas a znovu
ahoj jajbolik, unas mame teraz 13,34
Dobré ránko Sisík! U vás je teraz asi 8,30 hod. však? Iste piješ raňajšiu kávičku, ale ty si si asi privstala, ďakujem za e-maily! poposielala som ich ďalej... hihi.
Sedmikráska a u vás je teraz koľko hodín? Aj tam je časový sklz?
jajboli ak v tehotenstve sa kazia zuby tak sa musím pripraviť že v 30-tke budem mať vyťahovaciu škraňu inak ahoj :D ako dnes?