Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Ano, ďakujem dostala som, aj som ti odpísala! No, Keď nič z toho nemáš, tak si daj šumienku, alebo no ani ma nenapadne, čo. Napi sa dobre vody-obyčajnej, žiadnu kávu!
sedmikráska ako škaredí? nie sú ľudia všade rovnakí? a je tam teplo? ako u nás? ty si tam pracovne? Alebo vydatá?
jajboli prislo, ale zase mam zaplnenu stranku, uz musim urobit tu vacsiu, aby sa mi tam vsetko pomestilo :D potom aj seba mozes poslat :D
jancecka malo kto tu uz nosi suknu, vacsinou len ked su nejkae slavnosti, alebo Skotske tance- to robievaju cez leto pre zahranicnych brigadnikov- super sa tam vyblaznis :D Su tu veeelmi mili ludia, ale strasne skaredi :D
nič z toho nemám :DDDD prišli ti e-maily?
Najlepšie pomáhajú mandle, burizóny, maces, tortové oblátky! soda BB
inak baby neviete niečo na rýchlu úlavu ked vás páli žáha?? ale nemám tu so sebou žiadny liek D: čo tak pomáha?
jajbolí už som odoslala ale asi to budeš poznať :D
Jancecka, a mamina sa ti kedy zamestnala, teraz má toľko rokov, alebo keď ju vzali do práce?! NApíš mi do mailu, ďakujem
Jancecka, radšej mi to napís do e-mailu, aby nebolo zle, že sa robí nejaká reklama. Pošlem ti moje červené meno
papa jajbolí a pozri si panelák aj za mňa, mne akosi nikdy naň nevyjde čas