Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
nemusis maminka...staci ked bude niekto cerveny tak ako ja teraz, zobrazi sa ti teda moj mail a mozes poslat fotecku tvojho drobca...
teraz tak holky rozmyslam ze by som vam rada poslala fotku nasho maleho Ondricka.ale to asi musim zriadit na niakej stranke verejny album,,ze?!
dr jajboli: lenže keď si ich nedám von, tak sa mi natlačia zuby zozadu na tie štvorky a to by bolo strašné. ty si žila v inej dobe, keď si maturovala ako ja teraz. a proste ja tie bolesti nechcem mať. radšej si odtrpím vytrhnutia 4 zubov a so strojčekom asi tak dva roky a potom budem mať pokoj. nepovedal mi to len môj zubár, ale aj chirurg,aj dvaja čelustní ortopédi, že potrebujem strojček ako soľ, kvôli predkusu, kĺbu a môjmu skusu.
Jancecka jednes nacisto pometena :D ved pred par hodinami som pisala, ze mam priatela cecha :D :D som tu s nim pracovne
jajboli, fotku si mi uz poslala ty kocanda :D ale ja som myslela, ze sa budes moct poskladat cela do mailu a zmestis sa mi :D
jancecka, nie su ludia vsade rovnaki, tu napr na prvy pohlad zbadas, ci je niekto skot alebo slovan, oni su hrozne nevyrazni, pehavi a blodavorysavi
Jancecka, tak to bude "vlasaté dieťa" hihi
Aj ja už končím, upalujem domkov :D papa všetci ahojte majte sa krásne :D zajtra snáď prídem :D
Ale teraz už idem na tú poštu, aj keď sa mi nechce, tak sa zatiaľ majte pekne!
jajboli kávú ble :D ale asi mi to prechádza, dala som si tuhú žuvačku a vodu čistú pijem od rána :DD ale ďakujem za rady, snáď si ich pri mojej pamäti zapamätám a doma využijem, v poslednej dobe sa mi to stáva dosť často:D
Sedmikráska, a ja som seba neposlala? No to som ale! Tak to skúsim, ale mám strach, že sa to vráti! Takže si vyprázdni trochu schránku a pošlem sa neskôr, OK?