Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

Jajbolik, dakujem tiez za mailiky, ale som sa nasmiala hehe.
Ked si mi tu rano pisala, ci pijem kavu, no az teraz po robote s manzelikom, jak sme sa stretli doma
Rano sa kotulam z postele o pol siestej, tak to nemam casu ani na kavu, ani na ranajky, o siestej vyrazam, aby som bola na pol siedmu v robote, vtedy doma mate uz obednajsiu siestu - pol jednej
Krishka, tebe sa uz aj opravilo spankove centrum od kedy si na novom, ty si dnes sla spat s kurami, ci co? nejak skoro, ne?

sisik

som vas citala, ako sa dnes bavite o strojceku na zuby. Aj my ich mame doma, najmladsiemu naordinovali, platime jak murovati, dva roky to bude v auguste
< na mesacne splatky, lebo to je hrozna palka > Jemu podla snimkov ukazovalo, ze ocne zuby sa mu budu prerezavat nie smerom dole, ale do boku, tak mu vytrhli mliecne, aby sa spravilo miesto pre nove, najprv nosil taky nahubok na noc, aby sa mu roztahovala celust, chudatko nase, a potom mu spravili tie "kable" :-)) do celych ust. Treba s nim chodit na pravidelne kontroly, tak raz za mesiac, mu to tam utahuju, nove gumicky zakladaju, dakedy mu to vyleti, tak este raz, potom ma dva dni bolesti, kym si zase zvykne. No som zvedava, do kedy to takto bude mat, lebo zatial sa mu "ocakavane" prirastky vobec nedru von.

Dr jajboli

DObre, aj tak si zlatá, že si ma tu vyčkala, kým prídem, ale tak potom idem loviť na iné stránky, idem si hľadať robotu, alebo autobusové spojenia do NZ, alebo čítať,alebo zdravie"ničiť", alebo papkať, alebo skypovať.Tak dobrú nôcku, dobre sa vyspinkaj aj ty, aj všetci!

Dr jajboli

Barbinka, tak keď ti to tak doporučujú lekári, samozrejme sa zariaď tak, aby ti bolo dobre, to ja som písala len moje skúsenosti. Máš pravdu, bolo to už pekných pár rokov pozadu-hihi, ani sa mi to nechce veriť.
Maminka, ja by som sa tak rada pokochala v Ondíkových fotočkách....:)))