Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
janka áno, ale všetko má aj svoje výhody, aj nevýhody.ešte chodíme hrávať aj petanque. a to je zadarmo. len si kúpiš gule a to ihrisko je zadarmo.ja sa ako nesťažujem, ale keď môžem odtiaľto vypadnúť, tak som tak rada.
o tomto som vravela :DD najbližšie kino máme v Topoľčanoch, no hrajú samé voloviny :D máte to v tomto smere fajn, že si môžete vybrať viacej variantov :D
no áno nevyšlo, ale nevadí. priateľ má dnes skúšku, tak po robote si pôjdeme niekam sadnúť asi. a večer si pôjdeme asi zahrať šípky, alebo stolný futbálek a možno pôjdeme do kina. uvidíme ešte.
ale dnes ste chceli ísť pri vodu, a takto počasie nevyšlo, u nás nepršalo, ani včera ani dnes zatiaľ ale asi bude
no u nás pršalo, už nie, ale je ztaiahnuté, takže je možné, že ešte bude. dnes si oddýchnem od tenisu. aj keď včera sme hrali hoďku a začala búrka. tak som všetci veci schytili a naskákali sme do auta. a bola som aj rada. potrebujem si troška oddýchnuť.
:D na dedine treba ísť asi spať so sliepkami :DD aj v Bratislave je všetko zatiahnuté?? takým oparom aj sa schladilo, kde je to krásne slniečko??
janka tak to je výhoda mesta. tesco máme nonstop otvorené, pred domom máme pumpu, čiže keď zmyslím, že niečo chcem, tak to aj budem mať. a tie podniky tiež máme do rána otvorené. jasní, že nie všetky, ale je ich dosť. a to nie iba cez víkend. akože všetko mám po ruke. to je pravda.
dobré ránko všetkým
sedmikráska neviem či som zmätená ale mám problém sa preklikať minulými príspevkami :D nedá sa mi to zobraziť, tak to si ale naozaj nepamätám že máš manžela čecha alebo hej?:DD
barbinka to tak býva, na čo je človek zvyknutý, to mu je blízke, ja by som si nevedela predstaviť zase život v meste :D lenže na druhej strane keď chcete niekam vyraziť aj o pol noci, tak nájdete niečo otvorené a to isto :D u nás zatvárajú krčmičku o 10 hodine :D čiže už nám ostáva len spať :D
janka, ešte k včerajšej otázke sa vrátim. myslím, že by som dokázala žiť v dedinke, ale nie hocikde. muselo by to byť pri BA, lebo tu mám celú rodinu a všetkých kamarátov. práveže ja by som chcela taký rodinný domček tak do 50km od BA, ďalej už určite nie. mne by to vôbec nevadilo, aspoň by som mala kľud, okoj a ticho. ale je to také zvláštne, lebo vždy keď niekam takto ideme, na nejakú samotu do lesa, tak by som tam chcela zostať, sa mi tam páči a potom po týždni sa už zase teším domov na ten ruch, na ktorý som zvyknutá.
asi idem pomaly aj ja s panom bohom od vas, jednak si tu vykladam sama so sebou a moj muz sa stihol uz vratit aj z obchodu, uz aj siel pracovat na kupelke a ja furt cucim na vas, taky "kuk" hodil na mna, ze to je uz zavislost...No fakt, asi ma aj pravdu hihi
takze opat: nikym a nicim nerusenu spokojnu dobru nocku, spiace zienky!