Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

takže u vás je to naopak. haaa, ty to máš úplne presne tak isto ako ja. ja som najstaršia, potom sestra a potom brat najmladší.

barbinka

no a ten fotoalbum, to je moja kamoška z Ukrajiny. teda ja som ju spoznala tu na Slovensku. moja jenda z naj kamarátiek, no ale boli tu s mužom na čierno a keď sa vracali po 4 rokoch domov, tak im dali zákaz na Slovensko tri roky.

jancecka

môj manžel ma moju sestru rád, tiež ma 23 rokov a je lepšia ako ja :DD skôr mu vadí brat ale nie že by ho nemal rád, len brat vie pekelne liezť na nervy,má 16 a puberta s ním otrieskava kade chodí

barbinka

no proste on ju nemusí. ona je iná ako ja povahovo. ona len šminky, drahé oblečenie a potom si ide požičiavať peniaze na školu. aj keď brigáduje, ale pre ňu je najdôležitejšie ako vyzerá ako to, že či jej niečo zostane na školu.

jancecka

inak môžem sa spýtať? čo máš na azete fotoalbum pre tú priateľku, prečo ako spomienku? čo sa jej niečo stalo? alebo ste sa povadili??

barbinka

jaaaaj, mala som robotu. samé porady tu dnes máme. no brat bude teraz v júni 14 rokov. a rozumejú si. môj brat si ho veľmi obľúbil, má v ňom vzor. aspoň to je môj názor. ale mám aj sestru. tá ma 23 rokov a ju nemá moc rád.

jancecka

hej, vravela si mi, myslela som také niečo ako Egypt alebo Chorvátsko :D koľko má brat rokov? priateľ a brat dobre vychádzajú?

barbinka

som ti tuším vravela. dostala som z roboty pobyt v trenčianských teliciach na týždeň. jasné, že nie zadarmo, ale výhodne. a potom ešte nevieme. buď egypt(len tam som už bola dvakrát, ale oplatí sa to finančne), alebo chorvátsko autom na slepo. to by som vzala aj brata s nami. ale ešte presne nevieme. a kľudne by som išla ešte aj niekam inam, ale uvidíme ešte. samozrejme, že pôjdeme s kamošmi na víkend na chaty, ale to je pri BA, aj k priateľovi na chatu a snáď aj stanovať niekam.