Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
Skúšala som, ale som prestala, aby sa mi ani náhodou nezlepšili výsledky, keďže teraz potrebujem vybaviť inv. Ale chvália si ich doslova všetci.
Ešte si v práci?
ahoj jajboli, ventil som už ani ja dlho nevidela, akurát ma to včera napadlo, že kde je? nikto tu nie je len my dve s barbinkou a rozoberáme nás do podrobna :D
jajboli a ty si už skúšala nejaké potravinové doplnky? nepomohli ti v zdravotnej situácii?
Ahojte, ja som sa prišla sem mrknúť! Dnes som zase len behala a behala a dúfam, že to bude mať "dobrý dopad" Dal by Pán Boh, aby už bolo všetko tak, ako má byť.
Čítam vás tu, aké ste vy dve podobné-Jancecka a Barbinka. Písala som tiBarbinka "celú slohovú prácu- úvahu"-hihi
No a ostatní sú kde zalezení?
Krisha je určite unavená po novej robote, Maria sa dávno neozvala ale si neviem ani len predstaviť, kam zmizol VENTIL?!!!! Neviete o nej niečo? Zakladala túto tému a teraz jej niet.
VENTIL!!!!!!!!!!!!!NO KDE SI ?????????????
keď bude pršať tak to spravíme doma v altánku, máme tam krb, asi to bude aj tak doma ale to už nebude pre mňa oslava :D to skončím ako slúžka, to dones, tamto dones a umývať budem ešte na druhý deň riady :D
inak ak budem mať chlapca niekedy tak chcem meno Jakub :D
no však ubehne, len sa poriadne ani nezastavím. no nevadí. raz za čas treba. no môj brat je Jakub a sestra Janka. takže toto nevyšlo.
a áno, opekačku si spomínala. a keď vám bude pršať? máš nahrádny program vymyslený?
inak ja mám tiež dnes dosť roboty, ale aspoň to rýchlejšie ubehne :D
brat sa volá Paľko :D a sestra Zuzka :D a s manželom máme na pláne cez víkend opekačku na počesť oslavy jeho 25 narodenín, mal včera ale nemohli sme osláviť, keďže je na týždňovke :D
inak ako sa volá brat? to by bola naozaj sranda, kebyže tak isto ako môj.
no jo no. bože dnes v robote máme také fofry ako za tri mesiace neboli. no celkom zlé. teraz mám chvíľu kľudu, čas obeda. asi preto. ale mám dosť. no pekne budem dneska doma oddychovať. už sa teším na víkend. vy čo budete s manželom?
vravím že sme si podobné :D