Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

nie, neoddychujem. som ešte v práci. ešte mám nejakú robotku. ja už mám dve hodiny nadrobené, takže zajtra pôjdem ja o druhej pekne domov.

jancecka

inak ty ma voláš menom :D až teraz som si všimla, môžem ťa aj ja? ako to máš rada? ja som mala spolužiačku ktorej sa páčilo Borka ale príliš sa mi to na teba nehodí :D

jancecka

baby nejako ma zmáha to počasie, asi si doma lahnem, ešte to tu musím nejakých 25 minútiek vydržať a šup ho domkov :)
kde ste zmizli? barbinka asi už oddychuje :D a jajbolí? kde ty si?

barbinka

janka, myslím, že nie. ako ja pokiaľ som doma, tak mám zapnutý comp, ale neťukám stále do neho. buď si niečo varím, kukám TV, alebo upratujem a sem tam sem kuknem.

jancecka

jajbolí a áno som ešte v práci, keby som nebola tak neodpisujem lebo doma nemám na čom a som rada že nemám doma PC, stále by som tu bola s vami :D

jancecka

jajboli tak rýchlo vybav invalidný a potom hor sa na doplnky :D

barbinka :D presne o to ide ale čo už, je to asi môj údel, doteraz zakaždým to bolo doma, ako je to lepšie z hladiska že je to pod strechou, máme väčší komfort, všetko po ruke, len skončím ako slúžka a tento rok som navrhla že čo tak niekde klasika opekačku? lebo doma je stavba a dvor vyzerá katastrofálne :D tak povedal že môže byť no zrejme si to rozmyslí ale to je jedno, on má narodky nech je to kde chce miško :D

barbinka

jajboli ja si to kuknem až doma, lebo na tú stránku nemám bohužiaľ povolenie v práci. podľa mňa RNG by ti mohol naozaj niečo poradiť. je to veľmi múdry človek.

barbinka

janka, to meno som mu vybrala ja. veľmi sa mi to meno páči, pre mňa to je najkrajšie chlapčenské meno. ja tiež nerada robím niečo doma. ani si tú oslavu potom neužiješ.