Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a neboj aj voľno bude aj slniečko bude svietiť, ak sa manžel rozhodne že bude opekanda zajtra tak končím aj ja skôr ak vôbec prídem:D uvidím ráno :D papa
tak ahoj janka, zajtra ťa tu čakám, síce asi ty mňa, lebo idem ráno k zubnému chirurgovi sa objednať na tie trhania osmičiek. ahoooj
Ja som tu, len som mala medzitým návštevu, tak sa maj Jancecka pekne, a oddychuj
tak mi teda kľudne hovor barbi. som zničená, asi si po robotke pospím na chvíľu.
No, ja by som nebola rada, keď ma budete tu volať po mene, pretože od nás sem chodí veľa ľudí a hneď budú vedieť o "mojich plánoch" na e-mail ano, ale takto na ˇfóre radšej nie, a keď ano, tak som ináč "Bambuľka" hihi
Dúfam, že sa nenahneváte
už budem končiť dievčence, pomaličky odchádzam domkov, ešte idem pred tým na vecko aby ma to nezastihlo po ceste a hor sa do postielky :D len ako sa poznám, dôjdem domov a oči doširoka otvorené :D tak sa mi tu majte krásne, papa pozdravujem všetkých ktorých tu nikdy nezastihnem :D
voľno pri jazere dnes nie, to by muselo byť slniečko. a dnes tu je naozaj rušno, čiže by som tu aj tak musela byť.
Mne sa asi najviac páči Barbi :DD a Klárka, moja babička je Klárka :D to je super, to si zapamätám :D díky
janka, to sa mi nepáči, no mne všetci vravia barbi, pár ľudí barbina a pár ľudí Barbara. a jajboli je Klárka.
ja som myslela že to dnes si dávate voľno pri jazere :D