Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Zdravím!
Maminka, neviem, čo by som ti na to poradila, asi z kaktusu aloe vera tú dužinu, či sťavu. Práve dnes mi susedka hovorila, aký je kaktus aloe vera účinný aj na popáleniny a tak.
Maria, ja dostávam toľké e-maily, že mám v tom chaos, ale jedno je pravda, že keď ti prepošlem niečo, všetko sa mi vráti. Toho 15.-eho idem len na večer a 16.ráno už idem údajne domov! Žiadny pobyt nebude, lebo poisťovňa už prečerpala koruny! Sodoma-Gomora.
Barbinka, škoda, že ti mail zmizol, ale nič sa nestalo, bude druhý a inokedy, no nie?
Krishka moja, myslela som dnes na teba zase, ty si už asi v hajanoch, však moje chúďatko, to dá zabrať učiť sa od piku všetko!
Tak ide, asi aj ja do hajanoviec, mala som aj ja dosť blbý deň. U nás celý deň pražilo slnko, už to ani nemám rada, uf.
Sisík, Schelly,Jancecka,Ventil, Gumajz, bože, koho som vynechala, všetkých vás pozdravujem. Aj tak nechápem, kde nám zmizol Ventil?!

mamina123

no hej chapem Krisha ale ty nie si cervena,,takze ti nemozem poslat fotku.a ako sa vam vsetkym dari dnes??dievky mne po porode zostali na lickach take cervene flaky,davala som si na to aj masku z mrtveho mora z Avonu ale niak mi to nepomaha.neviete ako sa mam toho zbavit,,??uz mi to vadi a moc.poradte cosi..diky

krisha

zdravim osadenstvo:-)))o bol dnes den...rano som zmokla, vlasy sa mi vykrutili na vsetky strany a teraz svieti slnko...

barbinka

jajbolicek mala som už napísaný mailík pre teba a zrazu mi to celé zmizlo. neviem, či sa ti to odoslalo. kukni pls. jaaaaaj, ale taký už asi ani nenapíšem. všetky myšlienky mi vypadli ako ma to nahnevalo. a už viem, čo myslíš.

Dr jajboli

No veď práve, nie je to bežné meno a u nás ich je asi 5 dokopy, takže hneď by sa vedelo, o koho ide.Potom, keď už bude všetko vybavené, tak potom áno... hihi, dúfam, že chápeš, o čom hovorím.....