Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
barbi o masáži ani nevrav, od poslednej mi vydržal super pocit len dva týždne a už potrebujem ďalšiu D: je to droga
bambulka máš toho dosť, čo? neboj vybavíš invalidný a už budeš mať pokoj :D
U nás je pekne, trochu fúka vietor, ale ma tlačí do očí, takže predpokladám aj nejaký ten dáždik. Dnes by som mala zase behať, ale už som taká unavená z toľkého vybavovania, že už asi všetko vzdám!
Prajem vám pekný deň a dobrú robotu, nech vám to v práci ubehne
Ahojky všetkým, no Barbinka, ty už máš aj zubára za sebou a ja tu sedím ešte bez raňajšej úpravy- bez make-upu, ale snáď ma nikto nevidí. Tak teda to trhanie je riadne drahé. Ináč zo zákona máš nárok na 7 dní ošetrenie. Jeden deň si daj priepustku, druhý deň si daj potvrdiť niekde inde, a potom si vyber dovolenku, alebo ešte jeden deň trebars piatok návštevu u lekára. PN ťa výjde "draho"
a ja chcem zasa masáž chrbta. jaaaaaaj
u nás krásne svieti :D od rána a to hlásili búrky ale čo nie je môže byť :D ja chcem spať :D nič iné ma nezaujíma :D
no ja som zatiaľ v pohode, chcela by som o druhej dnes odísť odtiaľto. mám mať aj o šiestej tenis, len ktovie, či nebude pršať aj. dnes chcem aj tenis kukať v TV Roland Garros.už ide do tuhého. ten zubár mi inak povedal, že mám ísť na PN 3-4 dni, no to už asi zostanem aj celý týždeň. ja neviem nooo. vyšlo slnko,haaaa.
barbi, to je super :D my sme tiež boli s kamošmi v našej krčmičke a bolo super, objednali sme si pizzu, bolo fakt dobre včera :D ani teplo ani zima a mohli sme sedieť vonku a nie v zafajčenom prostredí :D ale dnes som oťapená, ďalšie schrupnutie by mi bodlo :D
ahoooj janka, tak už som tu asi pol hoďku, ale nemala som zatiaľ čas sem ísť. no tak budú mi ťahať tie dve osmičky naraz 21. júla. pôjdem aj na PN na pár dní. jeden zub 600,-Sk. a áno, oddýchla som si včera, aj som zaspala na hoďku pri telke a večer sme išli von za kamoškou do podniku a ešte sa prejsť k dunaju, romantika.weeeej.
mamina, dovolala som sa jej, vraj ona používala nejaký krém z kozmetiky A-derma, nepamätá si názov, inak je to určené na červené fliačiky pre bábätká a jej to veľmi pomohlo :D ale to mala od kožnej odporučené, neviem či to nie je len na predpis, ona to mala ako na predpis, len neviem ja ani ona či sa to dá zohnať bez
Dobré ránko všetkým, som tu opäť :D dnes bude v práci riadna nuda :D nemám čo na práci, neviem či neodídem skôr :D
jajbolí tak to ťa radšej budem volať bambulka :D aká krásna prezývka :D
mamina, na také fliačky používala kamoška nejaký krém, do troch týždňov jej to zmizlo,len sa jej musím spýtať, aký to bol, potom ti dám vedieť :D cez obednú prestávku sa jej pokúsim dovolať, ona totiž nemôže zdvíhať telefón v práci
barbi, si zrejme u zubára, nezávidím :DD čo oddych, podaril sa? ja som si schrupla asi na 15 minút a bola som ako znovuzrodená :D