Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
a o čo prosím ťa splácate?
tak keď si navyknutá tak ok. no mne by tak strašne chýbal. stačí mi keď ide na víkend s rodičmi a už mi je smutno. no tak ale robiť treba.
tak ako jasne že mi chýba ale ja som rada že má robotu, lebo sme si dali splátky na 11.676 mesačne a ja to nezvládnem z môjho platu :D tak nech maká :DD
inak ked sme spolu chodili to chodieval pravidelne na týždnovky a to som si tak zvykla, že potom ked prišiel, nevedeli sme čo so sebou a nechcela by som si aj teraz tak zvyknúť D:
tak on má takto predĺžené víkendy aspoň. ako si si na to zvykla, že chodieva takto na týždňovky? mne to asi vadilo. teda skôr by mi chýbal. potrebujem mať blízkeho človeka pri sebe, teda môjho priateľa.
prišiel už včera , aj som zabudla napísať :D prala som do 11 hodiny a vešala prádlo :DD ale som rada že došiel :D
však ok, to ja len tak. u nás už svieto slniečko. dnes idem hrať teda, ale po tenise pôjdeme aj plávať troška do bazénika. tak sa aj teším, aspoň sa troška uvoľním na lehátku. dnes ti príde mužíček, čo? tešíš sa už, že?
ja som len spomenula ako to robím ja :DD nevravím aby si to tak ty spravila :D je dobré nechať si dovolenku :D na dovolenku :D
janka, ale ja si nechcem na to brať dovolenku. dovolenku si chcem nechať na to, keď niekam pôjdeme ako som ti už vravela. proste mne to nevadí, že budem mať nižšiu výplatu, mňa to nezabije. deti nemám, žiadne úvery.
ja keď chcem ísť lekárke tak si vezmem dovolenku :D ale chodím strašne máličko
jajbolíček ja mám na rok 48 hodín na doktorov, lenže ja už mám polovicu minutú a musím si nechať ešte niečo, lebo budem chodievať na výmenu gumičiek a tiež chodím aj ku gynekológovi a všelikde možne, takže s priepustkami to nechcem riešiť. nevadí, že budem mať nižší plat, ja mám našetrené korunky. a mne sa to nezdá až tak veľa za to trhanie. v BA to je podľa mňa normálne. kebyže vieš koľko platím u gynekológa, tak by sa ti vlasy asi postavili. ale toho mám súkromného. tak ale čo už. som spokojná a čo sa ženských vecí týka, radšej si zaplatím.
trošku som sa odmlčala :D čistila som si klávesnicu, všetky písmenka a čísielka vylúpkala ale ako som to išla skladať, zistila som že neviem ako :D to vám bola sranda, teraz mi to robí galibu :D ale postupne na to snáď prídem :D