Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no áno, pôjdem za hoďku, sa teším už že si oddýchnem.
neľúbiš zeleninku? však ona je super a najlešie, že sa z nej ani nepriberá. jedine nemám rada brokolicu, všetky hríby, paradajkovú polievku, tlačenka, jaternica,..... neviem si teraz spomenúť na všetko.
barbi, ty zachvíločku končíš, už som si konečne zvykla že nemám robotku dnes, tak vraj aj ja odídem skôr, ako ty a zrazu hop, práce vyše hlavy :D no čo narobím :D
ja neľúbim zeleninu všeobecne :DD ale tak keĎ musím dám si :D
ty neľúbiš karfiol?
niekto sa nám tu rozkrikuje. no len sa toľko nenadrapuj, však som ti už napísala. hihi
si tu :D prepáč :D vieš akože nezávidím ti ten obed, pre mňa trest :D
haló, to len ja jediná tu čučím a nič nerobím?
no tak to až tak veľa nepreplatíte. a tohto sa bojím aj ja. nechcem mať na krku nejakú pôžičku, alebo hypotéku, lenže v dnešnej dobe sa bez toho asi nezaobídem. jaaaaj.
som bola na obede a úplne super obed som si dala dnes. akože fakt to bolo brutálne. karfiolové lievance so zeleninou.mňaaaaaaam. som si moc pochutnala.
a ešte sa teším, že sa nám tak pekne vyčasilo.weeeeeeeeeeeeeeeeej
máme pôžičku so stavebného sporenia, prerábame podkrovie u svokrovcov, požičali sme si 700.000,- a 300.000,- sme mali našporené, a chcem to mať rýchlo z krku, tak sme si to dali takto :D za 5 a pol roka budeme mať splatené a preplatíme len o 45.000,- takže super,nie? A nevravím že som navyknutá ale bojím sa navyknúť :D aby sme si potom neliezli na nervy :D