Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

janka: to je fajn. ja som sa už ale necítila dobre, aj keď ja športujem,mne nič neovísalo, mám všetko pevné, ale cítila som sa ako taká guľa. takže preto som začala. no a s tým ovocím ti ešte poradím. jedz ho len do dvanástej,lebo potom to telo nedokáže spáliť.

jancecka

:D že 4 litre, pre mňa je pokrok keď vypijem dva maximálne tie tri ale to musím mať dobrý deň, počkaj idem si naliať pohár :DD

barbinka

podľa mňa máš v pohode váhu. ja mám 164 cm a vážila som už 61,7kg, ale teraz už mám 56,2 kg. ale kolíše mi to ešte do tých 57 kg. ale aj tak som rada. chcem mať 55 kg, to by bol ideál. tak tebe ide všetko do bruška. tak skús aspoň veľa vody piť. ja som si tým zrýchlila metabolizmus. vypijem asi 4 litre denne.

jancecka

a vieš čo? mne je jedno či mám na váhe 50 kg alebo 100 kg hlavne že sa cítim dobre a pokiaľ si vyberiem vhodné oblečenie viem vyzeráť štíhlejšie :D ale zase nevravím že som sa stotožnila s prevísajúcim bruškom :DD snažím sa len nie obmedzovaním stravy, začala som piť viacej čistej vody denne, lebo v minulosti to bola len kofola, začala som každý deň papať aspoň tri jabká a viacej sa pohybujem ako v minulosti :D aspoň niečo

jancecka

tajné to nie je, nevravím že by sa mi nepatrilo zhodiť, ale nie som ten typ čo sa bude do konca života obmedzovať, vieš hladovanie je iné, ale jednoducho ja mám na niečo chuť a keď si to nedám,som podráždená, meriam 175 cm a vážim 65 kg ale nemám nadváhu, len som zabudla to moje bmi, nohy mám príliš chudé a ruky tiež, jedina obtiať je trošku mľandravé bruško, chcela som ho spevniť cvičením, čo sa mi aj z časti podarilo, no prišlo leto a nemám toľko času na fitko a už sa to začína vracať do starých koľají :D

barbinka

no tak ale janka vieš, ja nehľadujem. a toľkokrát som už porušila. ak to nie je tajné, koľko meriaš a vážiš? hlavne som schudla a teraz si urdžujem váhu, ešte tie dve kilečká by som chcela, ale to uvidím ešte. už to nebudem siliť.

jancecka

ja viem, prispôsobila si si 90 dňovku, to ťa obdivujem, lebo zdravšie stravovanie by sa aj mne hodilo,len ja sa nedokážem obmedziť, lebo to je vlastne všetko čo ľúbim vynechať a čo neľúbim do toho sa nútiť, a to nemienim

jancecka

tak ako brokolicu ani ja nemusím ale divím sa svete, včera som si ju dala na pizzu a bolo to super :D a jaternice?? neni nič lepšie :D tlačenku tiež ľúbim, klobásku, slaninku , vieš dievča z dediny :D