Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
barbinka ale už si tu so mnou nevypisuj a taho oddychovať :D
lýtka by som veru potrebovala ako soľ :DD a ja zase necvičím každý deň a ťažké záťaže, čiže pochybujem že sa zväčším na svaloch :D ale ruky mám pevnejšie aj tolepšie vyzerá a aj zadok sa mi o pár mm zdvihol :D len som prestala cvičiť,zase až na zimu ma to chytí
to vôbec nie je mňam, keď jogurt tak smotanový :D a odtučnený tvaroh? ani to dobre neznie :D ja si pamätám asi pred dvoma rokmi sme si dali s kamoškou záväzok že sa budeme zdravo stravovať, nie diéta, jednoducho sme si vyberali keď pečivo tak tmavé, celozrnné, keď jogurty tak odtučnené, a vlastne všetko sme si tak vyberali. Vydržali sme dva týždne ja s nervami v kýbli a kamoška so začínajucou anorexiou.Rýchlo som to stopla.
no tak posilkou spevníš, no ja som sa aj zväčšila, keďže svaly sú ťažšie ako tuky. aj korčuľami vyformuješ postavu, bike je podľa mńa vhodný na lýtka.
tak janka jasné, že je to menšie zlo, keď uprednostniš ovocie pred sladkosťou, ale ešte menšie zlo by bolo, kebyže si dáš radšej nejaké bielkoviny ako ovocie. lebo bielkoviny ľahšie spaluješ ako ovocie, ktoré obsahuje fruktózu. teda ja by som si dala nejaký biely jogurtík, alebo troška odtučneného tvarohu. mňam.
mna posilka baví :D to hej, ale nie v lete, lebo tam je dusno,hrozne sa mi tam zle dýcha, ale snažím sa sem tam na korčule, aj cajk ma vcelku baví
a je problém na svete :D ja ked jem ovocie, a večer mi strašne niečo chutí a mám náladu, že nedám si ťa snikers, tak si radšej dám ovocie, a beriem to ako to menšie zlo :DD ale snažím sa
tak to vieš aj sama, že sa ti tým nespevní. hlavne by si sa mala v niečom nájsť, v nejakom športe, ktorý ťa bude baviť. a vtedy ho nebudeš robiť kvôli tomu, že musíš, lebo chceš spevniť.
ja si tiež stále dolievam. obyčajnú vodu z vodovodu. však by som sa nedoplatila.haaaa
akurát som vypila 3 decový pohár vody :D asi som sa preliala :D
a nejde mi to len do bruška ale aj do prdela ale mne sa páči keď má baba ženskú prdel a boky, tú by som chcela len spevniť :D ale asi sedením na stoličke sa mi nespevní, čo?