Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
asi nikto, nevadí, Krisha tu zvykne byť, ale ani to nevadí, keď tu nie je, asi oddychuje. TAk oddychujme všetci. Dnes som zase nič nevybavila, lebo lekárka mi pred nosom odišla, ale ani to nevadí, dnes mi nič nevadí. Len si lebedím. Tak asi toľko. Maminka teším sa na Ondríka.
Pá, je tu niekto?
ahoj Sedmikraska, zase robis? Cely vikend, alebo len v sobotu? Ja tiez, ale iba zajtra. Tu je dnes strasne teplo a dusno, vysli sme sa vonku na lavicku naobedovat, vonku z budovy sme dostali taky preplesk z tej horucavy, ta vlhkost robi, ze sa zda, akoby bolo 40 stupnov. A vcera bolo este tak, ze sa trebalo aj obliect:-)
tak vam prajem pekny vikend, ja si ho samozrejme zase neuzijem :( tak dufam, ze mi aspo napisete ako sa mate vy
baby budem končiť, majte sa krásne, prajem supiš víkend, veľa si užite,v pondelok sa stretáme :D papa
je to super, že? že je víkend :D
fiha, ani som si neuvedomila, ze je zajtra vikend, aspon, ze to mamina napisala :)
sorry, kozmetika A-derma, je to ale určené pre deti
tuším som napísala, nevedela presne názov, len že je to odporučila kožná, tak nevie či to nie je na predpis, tuším od Abdermy??
Ahojte.vsetkym vam prajem pekny den a este krajsi vikendik.my ideme na vikend k nasim ,takze pri troche stastia sa tu v pondelok objavim.Jancecka spytaj sa na ten krem,lebo som necitala vsetky prispevky na Ahojte.no a ze toho Aloe vera je viac druhov,tak ja som ochotna si ho aj kupit ale ktory druh??z toho som fakt jelen.a fotecky vam poslem,ale to tu musi mi pomoct pri tom muz,som take telatko........