Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

barbinka

dá sa, ale ja si nechcem míňať z dovolenky an PN idem o mesiac kvôli tým zubom na týždeň, tak nechcem moc vymýšľať.mám 3 hodiny navyše, tak zrejme nebudem vymýšľať a pôjdem aj štvrtok,aj piatok o druhej domov.
tuším sa má od zajtra ochladzovať a pršať.tak to bude počasie na spanie.
inak čoskoro tu máme víkend, paráda.

jancecka

tak si vezmi na zajtra dovolenku, alebo maródku alebo čo si berieš a rovno aj na piatok a oddýchneš si :D nedá sa ti to takto zo dňa na deň? vziať si voľno?

barbinka

hm, to je také zložitejšie. nechcem tu o tom rozprávať. náhodou by to niekto čítal....a vieš.
dnes nemôžem ísť ani skôr domov, pretože zastupujem, ale zišlo by sa, keď mi nie je najlepšie. ale zajtra asi pôjdem o druhej.

jancecka

aj môj Miško má úplne iného brata, aj úplne inú sestru ale nie v zlom :D jednoducho svokra mala tri deti a každé úplne ale úplne iné, výzorovo aj povahovo, je to zaujímavé :D
to je aké smutné že sa nemajú radi a ty s ňou vychádzaš? a ozaj, s potencionálnymi svokrovcami vychádzaš?

barbinka

nevadí, nevadí. kľudne sa ma môžeš opýtať na hocičo, čo ťa zaujíma. nemám tajnosti. aj keď bola jedna vec o ktorej som nedokázala rozprávať, ale už aj to ide.
môj Miško je tiež katolík a tiež má aj birmovku, ale tiež nechodí do kostola.
a on má len sestru, ale nemá ju rád a je úplne iná ako on.

jancecka

už dávno som sa ťa to chcela spýtať, ja som katolíčka, chodievam do kostola všetky sviatky a nedele a niekedy (ale to máličko) aj cez týždeň
neviem prečo to chcem vedieť, jednoducho ma to zaujímalo :D dúfam že ti nevadí že som zvedavá ako stará babka :D
a Miško? ja mám švagra kňaza,to som ti vravela? A ozaj, tvoj Miško má koľko súrodencov?

barbinka

som katolíčka, verím v Boha, mám aj birmovku, ale do kostola už nechodím. iba na Vianoce a Veľkú noc. ešte keď som mala 19 rokov, som chodievala každú nedeľu a piatok(to boli mládežnícke vždy v piatky). a ty? a prečo sa pýtaš?

jancecka

to hej, taký dník by sa zišiel D: ale nie v chorobe, ale len tak oddychovať,môžem sa ťa niečo spýtať? si katolíčka? chodievaš do kostola?

barbinka

no nie. zdá sa mi to blbosť. už nech idem domov odtiaľto. jaaaaj, najradšek by som si ľahla do postielky a potila sa, kukala niečo v TV a ešte keby prišiel aj priateľ. juuuuj, dobre by nám bolo.