Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

sisik

tak vam aspon podam hlasenie, co tu nove, dnes v noci bola takaaa strasna burka, ze este o pol druhej som nespala, trieskalo, buchalo, blesky bili, vysvietene bolo jak na vaclavaku, nas maly sa tak bal, brechal jak najaty, som ho pustila ku nam do spalne, sa uvelebil na zemi ku koncu postele, a uz cusal, tiez sa potreboval pritulit jak ja ku muzovi, aby som sa nebala hihi, a vietor bol taky, ze som sa len modlila, aby nam neodnieslo strechu

sisik

musim sa trochu ozvat aspon teraz, lebo cez den tu je debata medzi janceckou a barbinkou, pred vecerom sa maria len pozdravi a este skor zmizne a kym ja sa dovalim z roboty, Jajbolik spi a Krishka uz tiez zamenila spiace hodiny:-)

sisik

sme prave prisli aj s manzelom, zastavili sme sa v obchode a uz mame veceru za sebou a uz kava ma caka, mam ist vonku, ale povedala som, ze ja mam nejake povinnosti tu na pocitaci hehe

sisik

boze snazila som sa tu prihlasit, snazila a neslo mi to nijak, az potom som zistila, ze ma nechcelo pustit dalej, bo mi napisalo, ze ved som... Ved ja som vobec nebola odhlasena hihihi

sisik

ahojte babenky, zienky, buchticky, "velke rozdrapene' ocka, hlasim sa na chvilku do "strazenia"
Este tu strasite jajbolik s krishkou?

Dr jajboli

ano, oki! Ďakujem, choď do hajanoviec, iste si unavená. JA som si dala takú silnú Nescu, že mám oči veľké a vôbec neunavené, idem si zahrať karty a tiež spať. Dobrú nôcku ti prajem.Zajtra už konečne idem k lekárke dnes nerobila! Papá