Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
no a uz som vas dostrazila, ze ideme pozriet nejake svetla ku zrkadlu, tak pekne snicky, paa
tak vam aspon podam hlasenie, co tu nove, dnes v noci bola takaaa strasna burka, ze este o pol druhej som nespala, trieskalo, buchalo, blesky bili, vysvietene bolo jak na vaclavaku, nas maly sa tak bal, brechal jak najaty, som ho pustila ku nam do spalne, sa uvelebil na zemi ku koncu postele, a uz cusal, tiez sa potreboval pritulit jak ja ku muzovi, aby som sa nebala hihi, a vietor bol taky, ze som sa len modlila, aby nam neodnieslo strechu
tak co s tym?????
musim sa trochu ozvat aspon teraz, lebo cez den tu je debata medzi janceckou a barbinkou, pred vecerom sa maria len pozdravi a este skor zmizne a kym ja sa dovalim z roboty, Jajbolik spi a Krishka uz tiez zamenila spiace hodiny:-)
sme prave prisli aj s manzelom, zastavili sme sa v obchode a uz mame veceru za sebou a uz kava ma caka, mam ist vonku, ale povedala som, ze ja mam nejake povinnosti tu na pocitaci hehe
boze snazila som sa tu prihlasit, snazila a neslo mi to nijak, az potom som zistila, ze ma nechcelo pustit dalej, bo mi napisalo, ze ved som... Ved ja som vobec nebola odhlasena hihihi
ahojte babenky, zienky, buchticky, "velke rozdrapene' ocka, hlasim sa na chvilku do "strazenia"
Este tu strasite jajbolik s krishkou?
aj tebe, papá
ok milacku...idem veru do postele, ved za chvilu vstavam...zajtra sa teda ozvem..pa a peknu noc
ano, oki! Ďakujem, choď do hajanoviec, iste si unavená. JA som si dala takú silnú Nescu, že mám oči veľké a vôbec neunavené, idem si zahrať karty a tiež spať. Dobrú nôcku ti prajem.Zajtra už konečne idem k lekárke dnes nerobila! Papá