Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
sepultura..jasne, klasika:-)))ti chlapci museli byt podareni...a mam fakt rada, ked sa niekto snazi naucit aspon par slovicok v nasej reci, aj ked by vobec nemusel. Je to take mile:-)a saxik co? Uz je kupeny?
jj, mali by nam to všetko preplatiť. tak som zvedavaa. No bol to koncert bratov Cavalerovcov zo skupiny Sepultura a Soulfly a bolo to fakt že super. Došli až z Brazílie a jeden z bratov- budeník - tam mal aj dvoch synov a jeden zahral aj na bicie jednu pesničku. To bolo super, malý má tak 9 rokov a potom tam prišiel nakoniec aj jeho druhý syn (cca 4 rok) omotaný v slovenskej vlajke. To bolo krasne proste. Spevak mal aj slovenský dres a skúšal nejaké slova po slovensky, strašne to bolo zlaté. Nezabudnutelný zážitok...
ahojte...no schelly, este ze vam sa nic nestalo, nemam rada taketo situacie, dufam, ze ja sa v takej neocitnem. Na akom koncerte si bola? Ja tiez rada chodim na koncerty alebo letne festivaly. Jancecka, Barbinka...ahojte..ale ste toho uz popisali:-)ja sa chytam na obed, pojdeme s kamoskou do mesta a spojime prijemne s uzitocnym...teda sa aj najeme aj pozrieme co je noce v obchodoch.-)
schelly ahoj, no otras, ale veď nebola to vaša vina, čiže mali by to preplatiť, ja som na koncerte nikdy nebola ani si neviem predstaviť tú atmosféru :D muselo byť super :D
Ahojte..no po dlhej dobe som sa ozvala. Včera som bola na takom paradnom koncerte..to bola divočina..Musela som byť šofer a ja a Bratislava...skoro som nabrala vnoci ked sme sa vracali ostrovček.. a dnes aká smola..Idem do roboty aj s mamkou..a naraz strašná šupa, všade sklo..S takým tým traktorom kosili travu pri ceste, odletel kameň a rozbilo mi cele spolujazdcovo sklo..Mamka stres, tá je pol roka po autonehode...prevolavať poistky, do servisu...no je mi z toho až zle..Moja prva nehoda, šak mam vodičak len rok..nemam slov. A to bola proste taka šupa, že ja som myslela, že niečo vybuchlo! Neprajem zažiť nikomu...
nemáme kam a ešte presne neviem kedy príde, asi bude rád že je rád a zahrá si playstacion :D ja dám poprať čo donesie špinavé a neviem čo budem robiť, keďže plejkou obsadí TV ale neva, budem rada že je doma :D asi si spravím večer pre seba, osprchnem, vlasy umyjem, nejaký zábal spravím, masku na tvár a tak :DD natrem sa samoopalovákom :D a bude :D
tak idem s mamou na pizzu do mesta. ale ešte nie. a čo budete večer s tvojim Miškom robiť? idete niekam?
ja dnes akosi nič, ale idem si niečo nájsť, určite je niečo čo by som mohla spraviť :D a riadne sa nudím, ja som mala včera pizzu :D mňam
to neplatené voľno by som aj ja niekedy brala.
strašne veľa roboty dneska, neviem normálne , čo skôr. jaaaaaj.
ty máš tiež veľa? asi pôjdem na obed na pizzu dnes do mesta.
hej, hlásia ochladenie D: ja mám jedinú možnosť opalovania sa cez víkend a to len v nedeľu a akosi sa mi nikdy nedá, buď je chladno, polooblačno alebo prší D: no čo už, a aj ja sa teším na víkend, aj keď bude asi chladný :D
a to máš dobre, že si takto šetríš, ja si míňam na hocijaké voloviny dovolenku a potom banujem, keď sú trebárs vianočné sviatky nijako mi to nevychádza ale keďže môj ocino je aj môj šéf, zatiaľ mi vždy vyhovel, buď mi dal neplatené voľno, ale len tak na čierno, lebo to sa musí všelikde nahlasovať, alebo dovolenku z budúceho roku :D