Každý den prinesie niečo nové a nie vždy sú to iba príjemné zážitky. Niekedy padne dobre trocha sa vyventilovať. Pomáha to prežiť. Ak máš pocit, že sa chceš zdôveriť s niečím, čo sa ti dnes prihodilo, alebo sa len tak vyžalovať, urob to. Určite sa ti uľaví.
Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte
mňa ale len zaujímalo, že či by mi to mohlo udrieť na srdce, že čo si myslíš. ja zasa sa bojím takýchto vecí, dávam si pozor na svoje zdravie. tak ale ja som si už zažila len s tými mandlami. ja som mala ťažké stavy z toho.
ja som v tomto dosť nezodpovedná, nebojím sa takých vecí a ako sa poznám, byť na tvojom mieste, hrám tenis D: zo mňa si príklad neber. Veď mám všetky zuby bolavé a pokazené a nejdem zubárke. Nikto ma nedonúti, jedine ak tá bolesť bude neznesiteľná
no pre mňa je dosť. už aj včera som sa tešila, že jak si super dnes zahrám po takej dobe a nič. ja sa bojím takýchto vecí, že by som hrala aj iba so zvýšenou teplotou. myslíš, že by mi to mohlo udrieť na srdce? tiež keď berieš antibiotiká a vyčerpávaš sa? h? čo ty na to?
hej, radšej oddychuj a ani tenis nehraj, veď čo to je týždeň bez športu? teda pre mňa čo nič nešportuje nič :D pre teba asi dosť, čo?
aha, jasné. asi má toho dosť. môj Miško pôjde cez víkend zasa na chatu s rodičmi, aspoň tak spomínal, tak bude tiež makať.
a nejdeme do Rakúska, aspoň dnes určite nie. uvidíme ako my bude zajtra.
ja sa bojím, že sa vyčerpám a zvýši sa mi teplota.
hej, ale to šli len niečo dokončiť, a teraz prídu domov a budú čakať na telefonát, lebo dostali ďalšiu väčšiu zakázku, a to môže byť už v piatok alebo aj o dva týždne, to by bolo lepšie, lebo treba aj doma stavať, chudáčik Miško,môže sa aj roztrhnúť
no neviem, či lepšie. asi ani nie. kebyže ma to hrdlo aspoň nebolí. našťastie to nie je také ako keď som ešte mandle mala. a nemohla som zostať doma, lebo dnes zastupujem.
a tvoj manžel jaktože tak skoro príde? však len v pondelok odišiel, nie?
aj ja mu držím palce a aj tebe aby s vyzdravela
my sme včera večer s babami si opäť objednali pizzu, dnes mi príde manželík z práce,tak sa teším ale hrozí mu že na víkend pôjde zas, no uvidíme, už by sa aj s domčekom mohlo niečo diať,dlho to stojí
a dnes ti je lepšie? mala si zostať doma
ahoj janka, tak ty hneď z rána športuješ? no pekne.
ja som mala dosť zlý večer, ani tenis som nemala, lebo som si zmerala teplotu a mala som zvýšenú, stále ma hrdlo pobolieva.jaaaj. už som 4. deň bez tenisu, jaaaaj. takže včera som sa potila v posteli, no na večer sme sa išli troška prejsť.
dnes má moje zlatinko skúšku, tak dúfam, že mu to dobre dopadne.
dobré ránko všetkým sa praje, konečne po dlhej dobe som sa rozhodla ísť do práce na bicykli :D ako sa dnes máte? čo máte na pláne? a čo včerajší večer?