Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

jancecka

už som tu :D akomi to pomohlo? Len začalo u nás liať, čiže bicykel tu budem musieť nechať a ísť s ocinom, čiže zase až o 6, ach jaj

jancecka

ja som mala také celozrnné žemličky a syr niva,mňam, len také lahké :D a domkov idem o pol 4, čiže za hodinku a pol, ale tak mi klipkajú oči, že idem na pár minutiek hore do podkrovia na vrecia :D vieš čo som spomínala, že oddýchnuť :D

barbinka

no jo, pizzu som mala. bolognese. ty si čo mala na obedík? a kedy sa dnes chystáš domov? ja tak za dve hoďky asi.
a priateľ spravil skúšku, tak ešte má dve a má voľno.

barbinka

ahojte baby, tak ja som bola asi hodinu v meste na obede. ale som sa dobre najedla. a stále mám dnes veľa roboty.
kukám, že sa to tu dnes nejako rozšírilo. ste kecali, kým som tu nebola.
ja poznám sepulturu, ale nie je to hudba pre mňa. nemusím také.

krisha

tak to dufam aj ja, neznasam ked prsi,mam zlu naladu a nic sa mi nechce robit, hladim do papierov a zaspavam pri tom...a okrem toho mam na vikend plany tak dufam, ze predpovede niesu spravne:-)

jancecka

hej aj u náš pečie :D len škoda že som v kancli D: ale podľa predpovede by mali prísť poobede búrky a pretrvávať až do nedele, dúfam že sa im to nevyplní D:

krisha

no, ved vidim Jancecka...niekedy sa mi ani nechce v tom listovat, ci nepisal niekto okrem vas:-))aj ja som uz hladna, len kamoska je este v praci, tak musim este hodinku vydrzat...dnes nejak pripeka:-)

jancecka

nič mi nehovorí tá skupina, som nevzdelaná, inak ahoj krisha,my s barbinkou kecáme a zrazu zistím že sme zapísali niekoľko stránok,ja akurát papám :D a vám prajem dobrú chuť