Ahojte, zdoverte sa, alebo sa len tak vyzalujte

Dr jajboli

Ventilček, no, zase sme sa minuli, ale Krishka je záhradkár, tak sa s ňou poraď, peknú skalku urobila, aj kvietkom sa rozumie. Dúfam, že sa už tu raz všetky zídeme. TEraz idem do hajan, mala som ťažký deň. Teším sa, že si zase tu, papaá všetkým a dobrú nôcku.

krisha

zdravim vospolok:-))ja som tu, a uz som mala byt davno v posteli..ale ved ma poznate, som nocny vtak. Jajboli...ja viem, len som leniva, ale hadam zajtra budem mat uz cas

Dr jajboli

Sisík, dostala som, ale som nestíhala a ani nič nestíham, som na roztrhanie, ale snáď ti odpíšem, ale neslubujem, že tento týždeň. lebo mám nabitý

ventil

schelly, som si tu precitala ako ti rozbili sklo na aute. mne sa to stalo pred rokom, tiez okolo nasho baraku kosili travu a mne rozbili cele zadne sklo. nechali mi tam listok, lebo ta firma co to kosi je proti tomu poistena, ze to akoze pojde z ich poistky. dala som si sklo vymenit, stalo to 6 tisic, ale poistovna mi zaplatila iba 4 tisic, vraj zvysok si mam ziadat od tej firmy. a ta mi dala figu borovu. nastvalo ma, ze nielenze som na tom tratila, ale este som to musela vybavovat a tri dni som bola bez auta. akurat v tom case som mala dohodnutu jednu dolezitu cestu. to su take prijemne situacie. neviem, ci poistovne aj v zahranici pracuju tak ako u nas, ze chudak ten, kto je v tom nevinne, ma skodu napriek poistke.

ventil

ahojte! tak si predstavte, ze dnes som sa sem uz hlasila dopoludnia a nedalo sa. vobec som sa nemohla prihlasit, neviem, ci bola nejaka porucha, az ma to nastvalo ze co to ma znamenat. a minule som nechala neodhlaseny pocitac v praci, tak dufam, ze sa sem niekto miesto mna nenarval, totiz neodhlasila som sa z tohto forumu. ale snad je to v pohode, ved kolegyne urcite netusia, na ktore temy chodim. akurat ze uz vedia, ze som ventil. nevadi, z toho sa nestriela, no nie? dr.jajboli, cakam, ze mi das vediet ako sa ti zdravotne dari. ja som uplne stratila chut do zahrady, lebo je to tam hotova dzungla. stale som tam makala ako kon, potom poprsalo a pridem na vikend - burina nad hlavu. a nie a nie sa tej buriny zbavit, uz som na dne. a takisto v skleniku to rastie vsetko ako dive, uz sa tam horko-tazko predieram. potrebovala by som nejake dobre rady, ale kde ich vziat.z vas asi nikto nie je zahradkar, co?

sisik

Ahojte ahojcata:-)))
vyzeralo tu tu uz dost smutne-mrtvo, este ze si sa ozvala Jajbolik, no teda, to je otrasne s tym tvojim chodenim po tych "dochtoroch", keby to uz malo aj nejaky pozitivny vysledok..
Dakujem za dalsie receptiky,
heeej, taaak tebe sa to zda vela ??? Len citkaj, citkaj, lebo mam toho este kooopu. Pisala som ti aj dalsie litanie mail, si dostala?

Dr jajboli

Ahojky všetkým. Asi sa nikomu už sem nechce! Začali sme veľkým tempom a ide to ako v lete na saniach. No, ok! Tak predstavte si, ja som vám bola včera u tej lekárky, čakala som tam LEN 3 hodiny! A to som bola telefonicky dohodnutá, že zabehnem s výsledkom magn.rezon.No predstavte si, poslala mi kartotéku po sestričke späť, aj s liekami aj s popisom, takže som nemala možno jej ani to povedať, že som bola zasa seknutá a lieky sú mi nie dobré, lebo mi od nich bolo na odpadnutie a vyskočil mi tlak na 179/92, NO.Tak ja som vám taká sklamaná odtiaľ odchádzala, že som si myslela, že ma už:
1. ignoruje
2. je jej zo mňa zle
3. nič mi nie je, som hypochonder
4. idem jej už na nervy
5. má aj "lepších" pacientov, ako som ja!
Takže z ID bude asi tak veľké figu!!!!!
Aapoň že vy tu viete o mojich problémoch! BUDETE MI SVEDČIŤ? hihi
No a dnes sa mi nechce nič, vlastne sa mi chce, ale nič som ešte neurobila. Chystám sa psychicky na veľkú schôdzu. Bude mať večer celý náš barak! Ideme sa osamostatniť od OSBD. Tak už od rána čakám, kedy bude 18. hod. hihi.
No, dievčence, tak ja si idem dať kávičku, aby som neodspala hlasovanie a jednu "zdravotnú".Ani z NZ ma nevolal Dr. kedy mám naklusať. Neostáva mi iné, len sa ďalej zúčastňovať VK.
Tak sa majte všetky pekne!
Sisík...... veď to už tak nepreháňaj, ja nestíham.....!!!!!!
Krishka, prosím, nezabudni čo si zabudla...a keď ti príde na rozum, tak mi to aj pošli prosím, samo len vtedy, keď budeš mať chuť aj čas!
Pá všetkým

jancecka

to ti nezávidím, búrka prešla ale všetko ostalo mokré, tak aj tak nemôže ísť na cajku, lebo to idem cez polia a hory, ale mohla by som ísť po ceste, len to by mi trvalo niečo okolo hodiny a pol, tak to mám za jedno D:

barbinka

liať? a u nás je úplne jasná obloha. no to máš ale smolu, že musíš teraz čakať do šiestej.o štvrtej padám odtiaľto. už pomaly nemám ani hlas.

jancecka

leje a búrka tu je :D asi nám vypadne elektrina, to je super, mám rada takéto búrky ale nie nadlho :DD ale aspoň je vzrúšo:D všetko tu lieta :D vyvracá vonku kvetiny :D haha